Şimdi Ara

KİRALIK EV TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar,

    Yaklaşık 6 aydır İstanbulda halamın yanında kalmaktayım. Daha önce ise, Ankarada oturuyordum. İstanbul'da işe girmem vesilesiyle artık İstanbul'da yaşıyorum.
    Fakat Ataşehir'den(rvimin olduğu muhit) Beşiktaşa(işyerim) gidip gelmek artık beni bayağı zorlamaya başladı. Bundan dolayı kiralık bir ev bakıyorum. Bu arada nişanlımla 1 aya kadar evleniyorum bundan dolayı da kiralayağım muhit de biraz önemlidir.
    Beşiktaşa yakın olabilecek bir yerde oturmayı düşünüyorum fakat avrupa yakası hakkında pek bir bilgim yok. Sadece Beşiktaş hakkında detaylı bilgim var.

    Tavsiye edebileceğiniz(Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş illerinde olabilir), Beşiktaşa yakın bir mahalle olarak nereyi söyleyebilirsiniz?

    Ana caddeye yakın olması ve bu ilçelerde olması çok iyi olur. Bana mahalle ve cadde isimleri lazım. Çünkü hafta sonu oralarda ev bakacağım.

    Yardımlarınızı rica ediyorum.

    Beşiktaş, Şişli deyince çok spesifik ve alanı geniş bir bölge oluyor. Beşiktaşa bayağı uzak yerler bile Şişli olarak geçiyor.

    Ondan dolayı ana caddelere(metrobüse), Beşiktaşa yakın mahalle isimleri lazım. Ödeyebileceğim maksimum rakam ise 900,-TL civarı arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemzor -- 17 Haziran 2011; 21:42:30 >







  • yok mudur yardım edebilecek bir kişi?
  • sahibinden.com'dan kiralık evleri inceleyebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.