Şimdi Ara

Kiralik araç cam hasari (Resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Iyi gunler budget tan arac kiraladim kiralarkende 2000 liralik super mini hasar guvenceside satin aldim. Bu sabah arabaya bindigimde aracin on caminda cok kucuk nokta seklinde hasar gordum sanirim balkondan atilan cisim sonucu. Sorum su bu hasar icin para odiyecek miyim ? Yapmam gereken nedir ?


    Kiralik araç cam hasari (Resimli)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim1564 -- 13 Haziran 2019; 15:33:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Arayıp mini hasar güvencesi hakkında bilgi alın. Eğer bu hasarı kapsamıyorsa güvenlik paketini değiştirmek istediğinizi söyleyin ve kasko yaptırın. Aracı getirmenizi söylediklerinde çirkefleşip işim gücüm var arabayı mı getireceğim kalkıp şimdi falan diye atarlanın. Çok üsteleyeceklerini sanmıyorum. Ödemeyi vs online halledersiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayır ödemeyeceksin, ödemeyeceksin ama eğer cam 2000tl den ucuzsa. Jant lastik ve camlar bildiğim kadarıyla kaskoya dahil değildi. Mini hasar var ise oradan karşılanıyor. Birde yattığı gün parası alabilirler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSKcarpediem -- 13 Haziran 2019; 17:32:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KSKcarpediem

    Hayır ödemeyeceksin, ödemeyeceksin ama eğer cam 2000tl den ucuzsa. Jant lastik ve camlar bildiğim kadarıyla kaskoya dahil değildi. Mini hasar var ise oradan karşılanıyor. Birde yattığı gün parası alabilirler
    Clio cami 2000 liradan daha pahali olabilir mi peki ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahim1564

    Clio cami 2000 liradan daha pahali olabilir mi peki ?

    Alıntıları Göster
    Orjinali olur da yerli uygundur tabi kabul eder mi firma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahim1564 İ kullanıcısına yanıt
    İnşallah değildir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelişmeleri yazın hocam ne oldu
  • Fark etmemisim aldigimda da varmis sorun yok yani 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllardır araç kullanırım. 10 yıldan fazla oldu. bi kere araba kiraladım arabaya bindim daha 15 dakika ya oldu ya olmadı. önümde giden kamyon çakıl taşı sıçrattı cama geldi cam hemen çıt diye çatladı.ve kamyonun dibinde de gitmiyordum baya bi mesafe vardı. kiralık araba ya olacak... bu kiralık arabalara ince cam takılıyolar milletin başına bela olsun diye. benim normalde kullandığım cama kaç kere taş geldi çok daha sert ve hiçbişey olmadı. yıllardır 1 kere aracın camı çatlamadı ama kiralık arabada 15dakika sürmedi çatlaması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 14 Haziran 2019; 14:31:4 >
  • Budget'tan çok kez kiralama yaptım. Son kiralamam da 24 saat içinde 2 kazaya karıştım. 2.000 lira teminatlı ek sigorta yaptırmıştım. İlk kazada sağ arka çamurluğa vurdular, Budget'ı arayıp kaza yaptığımı fakat aracın yürür durumda olduğunu söyledim. Tutanak tutup kullanmaya devam etmemi söylediler. 24 saat sonra bu sefer arka tampona vurdular, yine tutanak tutup kullanmaya devam ettim. Arabayı teslim ederken de "2 adet kaza yaptım, tutanakları mevcut ama ek sigortam var" dedim. Benden kaza tutanaklarını, kazaya karışan diğer araçların sigorta ve ruhsat fotoğraflarını aldılar, 2 kazaya ait 2 ayrı beyan formu doldurdum. (Kazayı nerede ne zaman nasıl yaptığınızı anlatan form)

    Bir ay sonra dosya sonuçlandı, 2. kazayı kayda almamışlar. İlk kazada da hatayı %100 bana yüklemişler. Ne yattı parası ödedim, ne başka bir masraf.

    Böyle firmaların kuralları çok açıktır, kira sözleşmesinde açıkça her şey yazar. Alkollü değilseniz ve kazada hata sizde değilse 1 lira para talep edemezler. Eğer hatanız varsa, (tam emin değilim) hata oranında masraf isteyebilirler.

    Bir detay daha var. Tek başınıza bir kazaya karışırsanız, kaza anında alkollü olmadığınızı ispatlamak için polis çağırıp alkol muayenesi yaptırıp tutanağı polise tutturmanız gerekebilir. Böyle bir olay hatırlıyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.