Şimdi Ara

Kiralık 4 Adet Ts3 Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 tane linux vps sunucuma ts3 server kurulumu yaptım , her birini aylık 5 tl karşılığında kiraya vermek istiyorum , vps ler ts3 serverden başka amaçlı kullanılmayacaktır. Vps lerde 10 mbit bağlantı hızı vardır , tahmini 20-25 kişi kaldırır , hazır bütün ayarları yapılmıştır , sizlere putty ille serverin arayüzüne telnet bağlantısı kurabilmeniz admin kullanıcı adı ve şifresi verilecektir , bunlar ile serverda istediğiniz ayarlamaları yapabilirsiniz. Serveri 3 gün boyunca kullanırsınız beğenmezseniz de almazsıız böyle de bir güzellik yaptım. Detaylar için pm atınız.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaykay05 -- 25 Şubat 2015; 16:36:19 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: kaykay05

Arkadaşlar 4 tane linux vps sunucuma ts3 server kurulumu yaptım , aylık 5 tl karşılığında kiraya vermek istiyorum , vps ler ts3 serverden başka amaçlı kullanılmayacaktır. Vps lerde 10 mbit bağlantı hızı vardır , tahmini 15-20 kişi kaldırır , hazır bütün ayarları yapılmıştır , sizlere putty ille serverin arayüzüne telnet bağlantısı kurabilmeniz admin kullanıcı adı ve şifresi verilecektir , bunlar ile serverda istediğiniz ayarlamaları yapabilirsiniz. Serveri 3 gün boyunca kullanırsınız beğenmezseniz de almazsıız böyle de bir güzellik yaptım. Detaylar için pm atınız.

Lisans Varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monster95

quote:

Arkadaşlar 4 tane linux vps sunucuma ts3 server kurulumu yaptım , aylık 5 tl karşılığında kiraya vermek istiyorum , vps ler ts3 serverden başka amaçlı kullanılmayacaktır. Vps lerde 10 mbit bağlantı hızı vardır , tahmini 15-20 kişi kaldırır , hazır bütün ayarları yapılmıştır , sizlere putty ille serverin arayüzüne telnet bağlantısı kurabilmeniz admin kullanıcı adı ve şifresi verilecektir , bunlar ile serverda istediğiniz ayarlamaları yapabilirsiniz. Serveri 3 gün boyunca kullanırsınız beğenmezseniz de almazsıız böyle de bir güzellik yaptım. Detaylar için pm atınız.

Lisans Varmı ?

merhaba , lisans yok fakat lisanssız da kullanılmaktadır ,zaten teamspeak isteyenlere 1000 kişilik ücretsiz npl lisansı vermekte.Lisans için pek vaktim olmadı fakat server stabil bir şekilde 7/24 çalışmaktadır , arkadaşlarımla test ettim , isterseniz size ip veriyim serveri bir test edin , iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaykay05 -- 1 Ocak 2015; 14:05:10 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Monster95

quote:

Lisans Varmı ?

merhaba , lisans yok fakat lisanssız da kullanılmaktadır ,zaten teamspeak isteyenlere 1000 kişilik ücretsiz npl lisansı vermekte.Lisans için pek vaktim olmadı fakat server stabil bir şekilde 7/24 çalışmaktadır , arkadaşlarımla test ettim , isterseniz size ip veriyim serveri bir test edin , iyi günler.

Hocam Lisansız Kapanıyor.

İyi Satışlar

• Ben 1 haftadir kullaniorum arkadaslarimla bi sorun olmadi hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Günceldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS 1.6 Server Tavsiye
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.