Şimdi Ara

Kıra Zengini İle Para Kazanin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ref linkm:https://kirazengini.com/?ref=186

    Kira Zengin'i ile Oyun Oynayarak Gerçek Para Kazanın.

    Gayrimenkul satın alarak saat başı kâr elde edin.Kazandığınız paralar ile daha çok yatırım yaparak daha fazla kâr elde edebilirsiniz.

    1-Sitemizde size verilen hediye paralarla veya butcenize uygun olan para paketlerinden satin alarak emlak hayatiniza baslayabilirsiniz.

    2-Altinlarinizla almak istediginiz emlak veya emlaklari aldiktan sonra duzenli olarak altinlari toplamaniz gereklidir.

    3-Biriktirdiginiz altinlari isterseniz Doviz Kurundaki degere gore TL olarak cekebilir, istersenizde Degis Tokus kismindan %10 hediye ile tekrar paraya cevirerek oyundaki gelisiminizi surdurebilirsiniz. Bu tamamen sizin tercihinize kalmis bir durumdur.

    4-Oyunumuzda odeme puani ve depo yoktur. Kazandiginiz parayi istediginiz zaman cekebilirsiniz. Diger ciftlik oyunlari gibi bol kazanc verip bu kazancin cok dusuk bir miktarini cekmek yerine, sistemimizde biriken paranizin hepsini cekebilirsiniz. Depo sistemi ise kullanicilari online tutmak uzere ayarlanmis bir sistemdir. Fakat biz insanlarin tek isinin bizim oyunumuz olmadigini bildigimiz icin ve hayatlarini surdurmek icin gerekli olan zamanin buyuk bir bolumunu mesgul etmemek adina bu sistemi kullanmadik. Ancak sitemizde o an online olan kullanicilar arasinda random olarak yapilacak cekilislere ve bonuslara katilabilmeniz icin ve kazanclarinizi arttirmak icin online kalmaniz gerektiginide unutmamaniz gerekmektedir.

    ref linkm:https://kirazengini.com/?ref=186







  • Günde 1 kez oyuna girerek ayda 300-400 tl kazanın

    Tıklayın oyuna kaydolun



    https://kirazengini.com/?ref=5259

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.