Şimdi Ara

kipa da carte dor 1 alana 1 bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün classic ve selection ar kampanyadaydı. ben 2 tane selection aldım 8.99 a
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Metroda da aynı kampanya vardı. Kipa daha yakın, üşenmezsem giderim. Teşekkürler.
  • Carrefourda da vardı aynı fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: tantokur

bugün classic ve selection ar kampanyadaydı. ben 2 tane selection aldım 8.99 a

Müdür iş mi şimdi yaptığın

Gece saat 24.00 e 5 dk kala Kipa çalışanları bile evlerinde uyurken konuyu açıyorsun. Şimdi ben yarın Kipa'ya gider o dondurmaları o fiyattan bulamazsam gelip buraya senin mesajını alıntılayarak şu smiley ini de kullanıp sana mesaj yazmam mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 23 Eylül 2012; 0:36:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

Gece saat 24.00 e 5 dk kala Kipa çalışanları bile evlerinde uyurken konuyu açıyorsun. Şimdi ben yarın Kipa'ya gider o dondurmaları o fiyattan bulamazsam gelip buraya senin mesajını alıntılayarak şu smiley ini de kullanıp sana mesaj yazmam mı?

İlahi. Bu saatte mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

İlahi. Bu saatte mi?

Network affetmez Kadir.Sonra demedi deme

• İzmir Forum Bornova'da bolca var. Vienetta, Selection ve Classiclerde bir alana bir bedava. Ayrıca girişteki reyanlarda da 1,2,5 liralık güzel ve ucuz ürünler var. 12'li kipa 500 pet su 2 TL; 2'li havlu peçete 1 TL vs. vs.

Bir uğrayın. Gezmeye gittik -100 lira ile çıktık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar Ankara Batikent Atlantis Kipada da bol bol vardi. Ben de aldim 2 tane.

Selectionlar 8.99 classicler 7.99 haberiniz olsun.
  • akköprü migrostada mevcut.
  • Real'de de vardı.
  • migrostan aldım maraş üsülü 8.45 iki adet fiyat iyi %33 fazla olanlarından olsaydı mükemmel olurdu ama yoktu :))
  • Kipadan bugün aldım kampanya devam ediyordu , teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.