Şimdi Ara

Kinzu v2 Mouse/In Put Lag Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 1 hafta önce kinzu v2 aldım ve CS:GO oynarken mouse'um mouse lag/input lag denilen şeyi yaşıyor. buradan görebilirsiniz 0.09 da baslıyor =https://www.youtube.com/watch?v=9YfVBmU5FDE

Bu sorunu aranızda yasayanlar var mı bılmıyorum ama yardımınız dokunabılır belki. Bu problemi 1.6 veya bf3 oynarken yasamıyorum sadece CS:GO da bas gösteriyor.
    Bir iki yabancı forumda konu açtım en mantıklısı USB portların çatışmasıyla ılgıli olanı gibi geldi. 1-2 usb portumda sıkıntım var ve Ses kartı kullanıyorum usb girisli bunla bir uyusmazlık olabilir gibi geldi. Belki de bios update etmelıyım?

winodws 7 64 bit, radeon hd5670 ve kinzu v2 sennheiser pc323d seskartı + siberia v2 orange headset kullanıyorum

Denediğim şeyler:

Oyunu yukleyip sildim.
    Pc formatladım
    Vsync: On/off denedim
    Radeon pro yükleyip queue flip'i 0 ve 1 yaptım
    MarkC Mosue fixer yukledim
    m_rawinput 1/0 denedım oyundan

Herhangi bi önerisi olan?

Konuyu buraya açmak en mantıklısı geldi ama daha uygun bir bölüm varsa oraya tasıyalım lutfen.

• Selam,

Arızalı olsa diğer oyunlarda da yapar mantık olarak. Farklı bir pcde deneme şansınız yok mu?
  • Mouse'u farklı bir PC'de denemeni tavsiye ederim, muhtemelen sorun mouse'tandır.

Olur da sorun mouse'tan değilse anakart, işlemci ve PSU belirtebilirsen sevinirim.

Mouse'lar native olarak USB 2.0 olarak üretildiği için gene mouse'u anakartın USB 2.0 portlarına bağlayarak daha hayırlı sonuçlar edeceksindir. Benzer şekilde ses kartı dahil bütün USB cihazları söküp sadece mouse bağlı olarak test yapabilirsen o da bir çözüm yaratabilir.

İdeal şartlarda zaten USB'de mouse harici farklı bir cihazın bulunması mouse performansını hissedilebilir şekilde negatif olarak etkileyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brightmist

Mouse'u farklı bir PC'de denemeni tavsiye ederim, muhtemelen sorun mouse'tandır.

Olur da sorun mouse'tan değilse anakart, işlemci ve PSU belirtebilirsen sevinirim.

Mouse'lar native olarak USB 2.0 olarak üretildiği için gene mouse'u anakartın USB 2.0 portlarına bağlayarak daha hayırlı sonuçlar edeceksindir. Benzer şekilde ses kartı dahil bütün USB cihazları söküp sadece mouse bağlı olarak test yapabilirsen o da bir çözüm yaratabilir.

İdeal şartlarda zaten USB'de mouse harici farklı bir cihazın bulunması mouse performansını hissedilebilir şekilde negatif olarak etkileyecektir.

asus m4a78lt-m-le
    amd athlon x2 260 3.20 gHZ

psu: everest atx-400w

Birde mouse'un driverını sildim düzelmıs gıbı gozukuyor. Baska bır bılgısayarda en kısa zaman da denıyeceğım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.