Şimdi Ara

Kingston V300 60GB Windows SSD 450/450

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kendi sistemimde kullandığım SSD yi çok daha üst modellere geçtiğim için satmaya karar verdim. SSD yide ilk aldığımda win7 ultimate kurdum hala kullanıyorum sorunsuz bir şekilde. Kasanın açma tuşuna bastıktan 25 saniye sonra masaüstü önünüzde oluyor ve bütün işlemlerinize başlayabiliyorsunuz.

İstanbul içi elden düşünüyorum. Beşiktaş'ta Adeks İnternet Cafe de çalışıyorum. Gelip elden teslim alabilirsiniz. Başka semt veya illere havale ile isterseniz önce para şeklinde yapabiliriz. Parayı direk Bynogame üzerinde ki hesabıma yatırabilirsiniz. Bu site üzerinden oyun alışverişi yaptığımdan burda da işime yarayacaktır. Kargo olarak küçük olduğundan mektup katagorisine gireceğini düşünüyorum. Fiyatı da düşünürsek kargo karşı taraf ödemeli olacaktır. Paraya ihtiyacım olduğundan değil tamamen boşta yatmasın diye satıyorum. O yüzden kesinlikle indirim düşünmüyorm. Satılmazsa kalır yanda ki eski kasama takar kullanırım. Benim için bu konuda kesinlikle sıkıntı yoktur. Lütfen pazarlık önermeyiniz. Ürün fazlasıyla ucuzdur.

Referansım bulunmamaktadır. Yaklaşık 7 ay önce bütün sistemimi bu sitedeki bilgilerden dizdim. Her gün forumu takip eden bir üyeyim. Ama elden alacaksanız zaten farketmez. Çalışan ürün, benim çalıştığım yere gelip alacaksanız, beni tekrar nerde bulabileceğinizi biliceksiniz yani.

Ürün %31 indirimde 150 tl Vatanda. Ben aldığımda kargo dahil 140 tl ye almıştım.
    http://www.vatanbilgisayar.com/60gb-v300-serisi-sata-30-cache-ssd-okuma-hizi-450mb-_-yazma-hizi-450mb.html

Ürünü 100 tl den bırakacağım. Evet fiyat ucuzdur. Boşa yatmasındansa başka arkadaşlar kullansın daha iyi olur. Ben içine windows kurdum yetti. Toplamda 55 GB kullanım alanı vardır. Windows dosyaları dahil.

3.5" çevirici yoktur.
    60GB lık modeldir.
    Kutusu duruyor.
    Havale anlattığım gibidir.
    İst içi Beşiktaş'ta Adeks İnternet cafe de elden.

Fiyat = 100 TL indirimsiz.

Fatura tarihi 08.10.2013, 6 ay olmuş yani daha 1.5 yıl garantisi devam etmektedir.

Mehmet
    PM yoluyla ulaşabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaniCalifornia -- 5 Nisan 2014; 22:52:09 >

• PM...
  • PM cevaplandı.
  • Satış devam etmektedir.
  • Mesaj güncellenmiştir. SSD boşa çıkmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.