Şimdi Ara

Kingston mu?Yoksa Twinmos mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ram almayı düsünüyorum.kingston mu alsam yoksa twinmos mu.overlock yapmayacam ama hangisi daha iyi performans sağlar diye bi sorayım dedim.

• Twinmos CL 2.5 oldğundan daha performanslı.
  • o/c yapmadım kingston kullanıyorum ve memnunum pcmi alalı yaklaşık 2 ay oldu bir kez dahi mavi ekranla karşılaşmadım
  • Mavi ekran çıkmaması iyi performans sergilediği anlamına gelmez.
    Kingston CL3 olduğundan zamanlaması Twinmos!a göre daha kötüür buda performans kaybına neden olur.
  • bunca zaman kullanıyorum ramimin performansından menunum 2,5 olması performansı ne kadar etkiler tartışılır o/c yapmadıktan sonra
  • TWİNMOS
  • CL 2.5 olmasının overclockla ne alakası var ya.
    overclocksuz CL 2.5 ram overclocksuz CL 3 ramden hızlıdır. CL (CAS Latency)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElectroTech -- 15 Ağustos 2005, 19:00:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Problem Anakart mı Ssd mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mavi ekranla karşılaşılmaması ram lerin hatasız üretilmiş ve sistemle uyumlu bi şelilde çalıştıgını gösterir...
  • Twinmos CL "2.5" burasını ben anlamadım arkadaşlar kusura bakmayın ama ben bu sektörde yeniyim bana yardımcı olun hepinizden Allaha binkatdan razı olsun
    SAYGILAR
  • TwinMOS daha iyi. Çünkü DDR 400 bellekler Kingston CL3 iken TwinMOS CL2.5. Buna rağmende Kingston daha pahalı.
  • her twinmos ramin mi cl si 2.5 yoksa su ddr2 lerin ve dual satılanların mı?
  • quote:

Orijinalinden alıntı: kingphin

her twinmos ramin mi cl si 2.5 yoksa su ddr2 lerin ve dual satılanların mı?

DDR Twinmos ların CL si 2.5
    DDR2 lerinki biraz daha yüksek
  • piyasadaki bütün twinmos ddr400 ler cl2.5.

o/c yapsan da yapmasan da twinmos tercih edebilirsin.hem cl3 hemde daha pahalı olan kingston ı almak için ben pek neden göremiyorum.

bu arada cl 2.5 la cl 3 arasında rami iyi kullanan işlemci ve anakartlarda oldukça fark vardır.
  • saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.