Şimdi Ara

Kingston HyperX Savage 8GB 3000MHz DDR4 Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
2
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 Kingston HyperX Savage 8GB 3000MHz DDR4 Ram
    Arkadaşlar ürün sıfırdır. Hepsiburadadan alınmıştır. Fakat anakart 3000 mhz lik bir ram desteklemediği için kullanamadım ve elimde kaldı malesef. Fiyat sondur. Lütfen pazarlık teklif etmeyin. İstanbul içi elden teslimat yöntemi tercihim. Bu arada neden iade etmedin diyen arkadaşlarıma firma iadeyi güvenlik bantı yırtıldığı için kabul etmedi. Firma ile konuyla İlgili konuşmalar vardır. FX™ 6100, FX™ 6200, FX™ 6300, FX™ 6350, FX™ 8120, FX™ 8150, FX™ 8320, FX™ 8320E, FX™ 8350 serisi işlemcilerle takas olur
    http://www.nanokatalog.com/RAM-DDR4-8GB-PC-3000-CL15-Kingston-XMP-HyperX-Savage-Siyah,PR-101637.html?gclid=CjwKEAiAi-_FBRCZyPm_14CjoyASJAClUigO-HZ_OUngq_DdozCYA62zWvp6ne641Sf12D0U-vcRFRoCTNvw_wcBhttp://www.teknobiyotik.com/kingston-hyperx-savage-8gb-3000mhz-ddr4-cl15-pc-ram-black-hx430c15sb2-8.html
    Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 4 Mart 2019 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Desteklediği hızda çalışır ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Roquish06

Desteklediği hızda çalışır ama

Roquish06 Evet çok çok teşekkür ederim uyarıda bulunduğun için. Arkadaşlar benim de bu ramların şu an elimde kalma sebebi bu direk aldığınız zaman eğer anakartınız destek sağlamıyorsa çalışmayacaktır. Bunu da arızalı veyahut da dolandırıcı olarak beni forumda tabir edeceksiniz bunuda istemiyorum. O yüzden özellikle Anakart üreticinizin sitesinden bellek Hz larını kontrol edip öyle alınız. 3000MHZ DDR4 olarak kontrol edin destekliyorsa lütfen o şekilde irtibata geçin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: alpert86

fiyat yazmamışsınız?

merhaba fiyat yazıyor 200 tl muhtemelen siz göremediniz

PLAYSTATİON 5
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.