Bildirim
Kingston HyperX fury 2x4 GB Kit CL9 1600 MHz DDR3 dual 250TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Fiyat biraz pahalı mı hocam? Yoksa pazarlık payınız var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: paflagon07
Fiyat biraz pahalı mı hocam? Yoksa pazarlık payınız var mı?
pazarlıksız son fiyatı 200 liraya olur anakartım ram seçtiğinden satıyorum______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Arkadaşım 2006 üyesisin benden de eskisin. Başlık yazamıyor musun sattığın ürüne ? 4x8 GB Ram yazmışsın , 32GB 250 lira. ha öyle olmadığı kesin de, 2*8 belki diyorsun, giriyoruz 250 liraya 2*4gb ram. Diğeri landa bozuk ekran kartına bir şey yazmamışsın giriyoruz bozuk kart 80 lira. İlanlarının tutulur yanı yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: hiickimse
Arkadaşım 2006 üyesisin benden de eskisin. Başlık yazamıyor musun sattığın ürüne ? 4x8 GB Ram yazmışsın , 32GB 250 lira. ha öyle olmadığı kesin de, 2*8 belki diyorsun, giriyoruz 250 liraya 2*4gb ram. Diğeri landa bozuk ekran kartına bir şey yazmamışsın giriyoruz bozuk kart 80 lira. İlanlarının tutulur yanı yok.
öncelikle teşekkür ederim uyarınız için acele ile açılmış ilan olduğundan kontrol edilmeden yayınladım.ilanı düzeltiyorum______________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: hiickimse
Arkadaşım 2006 üyesisin benden de eskisin. Başlık yazamıyor musun sattığın ürüne ? 4x8 GB Ram yazmışsın , 32GB 250 lira. ha öyle olmadığı kesin de, 2*8 belki diyorsun, giriyoruz 250 liraya 2*4gb ram. Diğeri landa bozuk ekran kartına bir şey yazmamışsın giriyoruz bozuk kart 80 lira. İlanlarının tutulur yanı yok.
öncelikle ekran kartının fiyatını yüksek tutmamın sebebi pazarlık yapan arkadaşlar oluyor egerki ben 40 lira yazarsam fiyatı pazarlık yapan arkadaşlara ne kadar indirim yapmam gerekir bazen görüyorum forumda 20 liranın pazarlığını yapan arkadaşlar var. SAYGILARIMLA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasarbinbası -- 21 Mart 2018; 16:17:28 >______________________________
-
Tam model numarası nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
05426810497 watsaptan resim yollayabilirim ______________________________
-
Merhaba duruyormu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
satıldı forum dısınaquote:
Orijinalden alıntı: yavuzazgin
Merhaba duruyormu______________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X