|
|
AMD RYZEN 5 3600 // ASUS RX580 ROG STRIX 8GB // MSI B450 GAMING PLUS MAX // G.SKILL 8GB (4*2GB) 3466 MHZ // XPG SPECTRIX S40G RGB 512 GB M2 // SAMSUNG 850 EVO 120GB // SAMSUNG 1TB // ASUS INWIN 303 RGB // CORSAIR CX750M 80 PLUS 750W MODULER // AOC C27G1 27" 144 HZ // ROCCAT KONE XTD // XPG INFAREX R10 RGB // A4 TECH BLODDY B120 GAMING // LOGITECH MOMO RACING FORCE // LOGITECH Z5500 //CREATİVE SOUND BLASTER Z
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kasayı, anakartı değiştirmek için getirmiştim. Şans ya evde kendi ellerimde kapattığım pc anakartı değişince açılmadı.. SSD uçmuş nasıl olduysa.. Mecburen bir de SSD almak zorunda kaldım) kasa içinde sabit duran bir şeyi ben nasıl kırabilirim dedim. Allah'tan servise getirdiğim çocuk oradaydı. Abi dedi sen haklısın bunu kırma imkanın yok muhtemelen takan arkadaşlar kırmıştır. (ki takarlarken kıllanmıştım çünkü takan eleman çok zorlayıp baskı uygulamıştı.) Ben yarın şubeyi arar görüşürüm ona göre haber veririm sana dedi. Allah razı olsun ilgilendi ve sorunumu çözdü. Yarını yönetici izniyle ürünü değiştirecekler. Şimdi tekrar aynı ürünü mü alsam yoksa başka ürün mü alsam (örneğin 850 EVO gibi) bilemedim. Fikir danışmak istedim..

Hızlı