Şimdi Ara

Kingston Fury Renegade veya Western Digital Black SN850X ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel tercih, sorunsuz kullanın. Kısmetse benim de aklımda SN850X 2TB var

• Friedrich0 F kullanıcısına yanıt

Cevap sorunun içinde gizli.  

Kingston daha güvenilir ve uzun ömürlüdür ve bence bellek olayında "güvenilirlik ve ömür" çok önemlidir.

• Haklısınız hocam :) 980 pro, 850x ve kingston arasında kalmıştım son noktada. 980'ler sorunlu deniyor. 850x güzel ama hem almanyadan gelmesini bekleyecektim hem de üzerinde hiç bakır vs. yok sanırım. Biraz olsun pasif soğutma iyi olurdu. Sonuç olarak kingston aldım. Üzerindeki sticker metal bir malzeme.

970 evo'ya göre windows'un tepkiselliği fark edilir şekilde arttı. Bir fark beklemiyodum açıkçası bu konuda. Şaşırdım biraz. Eğer bütçeniz varsa windows kurduğunuz sürücüyü pcie 4.0 almanızı tavsiye ederim arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Gen 4 'e geçince sıfır Win kkurdunuz mu ?

Kurduysanız tepkiselliğin artması normal.

Benim Windows 3 yıllık oldu. Format atıp temiz bir Win kursam, benim de tepkisellkte iyileşme olur :)

Diğer türlü sırf Gen 4 diye, Windows 'un tepkiselliğinin artacağını da sanmam. Psikolojik olabilir diğer türlüsü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 9 Mart 2023; 23:39:14 >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Windows yeniydi, belki 2 ay olmuştur. 3.0 Diskte 40-50gb boş yer vardı ve test yapınca tam hızını veriyordu. Windowsu baştan kurmadım diski mirrorlayıp direkt boot ettim.

Bence iops'taki artıştan dolayı olmuş olabilir fark hocam. 2 kat fark var. Yoksa yazma hızının bi getirisi olacağını ben de düşünmüyorum. Elinde 3.0 olan birinin upgrade etmesine gerek yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 10 Mart 2023; 0:21:32 >

Bende de 1TB 970 Evo Plus var. Seneye sistem yenilemeyi düşünüyorum. Gen 4'e geçerim artık ben de. 2TB tek parça bir tane alırım.

Aklımda SN850X var bakalım.

Artık kanaatimce tek parça 1TB da çabuk dolacak. Full oyun atayım derseniz, oyunlar kapasiteleri malum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 10 Mart 2023; 0:28:7 >
    Haklsınız hocam 1 az. 1 aldım ama ben. Seneye fiyatlar daha güzel olur muhtemelen gen4 için. Hayırlı olsun şimdiden.

Döviz ilerlemezse uyguna olacak evet :)

Her bilgiye SSD'ye kayıt çok mantıklı değil. SSD kullanıldıkça ömrü azalan ve buna karşılık diğerlerine göre pahallı bir saklama ortamı.

SSD hız gerektiren durumlar ve programları daha hızlı yüklemek için iyi.

Datalarınızı SSD'ye kopyalayıp oradan kullanmak çok mantıklı değil. Genellikle önerilen şu; işletim sistemini ve uygulamaları SSD üzerine kurun. DATA'larınızı ise Sabit Disk üzerinde tutun.

Ben önerilen şekilde yaptım. işletim sistemi ve programlar SSD üzerinde ve 1 TB fazlası ile yetiyor. Videolar, müzikler, ofis dökümaları, v.b. şeyler 4TB'lık sabit diskimde kayıltı, ayrıca ikinci bir sabit diskim de diğer sabit diskin mirror'u.

Ama ben desktop kullandığım için böyle yaptım. Elbette notebook kullanıyorsanız yapacak birşey yok büyük kapasite SSD alacaksınız.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.