Şimdi Ara

Kingston 8GB DDR3 1600Mhz Hyperx Black

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Marka #Kingston Tür #DDR3 Kapasite #8GB Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Kingston 8GB DDR3 1600Mhz Hyperx Black
    DDR4 sisteme geçtiğim için boşa çıkmıştır. Temiz ve sıkıntısız. İstanbul Kadıköy elden teslim edebilirim.
    https://www.kingston.com/datasheets/KHX16C10B1B_8.pdf

Yukarıdaki linkteki üründür.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 220 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Ooo fiyat göz dolduruyor.Bu ürünleri 2 sene önce kaça aldınız acaba 2. eli 120 mi yoksa sıfır 200 mü :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nefrelius

Ooo fiyat göz dolduruyor.Bu ürünleri 2 sene önce kaça aldınız acaba 2. eli 120 mi yoksa sıfır 200 mü :D

Böyle bir mantık olabilir mi ? 6 ay önce sıfır 1050ti 750 liraydı, şimdi satmak istesen 750 liraya aldın diye 600'e mi satacaksın piyasasına bakmadan ? Ya da geçen sene 40bine alınan arabayı bu sene piyasası 50bin olmasına rağmen ben 40a almıştım diyerek 35e mi satacaksın ? Japonya'da yaşamıyorsunuz, burada paranın alım gücü her gün düşüyor.

Fiyat yazmadan önce forumda yeteri kadar zaman harcadım, fiyatından haberim var.
  • Türkiye de senelik enfilasyon oranı ortalama %10 dur yani 2 sene önce bu ürünün 2. eli 100 tl ise şuanki enfilasyon ile 120 tl olması gerekir. Ancak bizim ülkemizde sizinde dediğiniz gibi 2. ele düşen ürün kâr amaçlı satıldıgı için sizin kafanızdaki gibi bi piyasa oluşmakta.Yine ayriyetten benim gibi ederine satan insanlar var. Ve ben ve benim gibi insanlardan ürün alan sizin gibi fırsatçı insanlar ya ' kazıkladım enayiyi ' diyor yada ' ben ölücüyüm ' diye kendisiyle övünüyor. Malesef günümüz türkiyesinde insanlık yok insan ve insanlar var ego var bencillik var bireysellik var hep bana hep bana var.Ama sorsak herkes duyarlı herkes çevreci herkes inşallah maşallahcı. neyse eğer bu ürün bu fiyata satılrsa üzülürüm. Gerçekten yazık günah.
  • Güzel kardeşim, Türkiye'de tenis topu ve badminton raketi ile hesaplanan enflasyon bile %12.98 çıkıyor, reel enflasyon %18'lerde. Burada şimdi ekonomi dersi mi vereceğiz. Kaldı ki bu ürünün ikinci eli de hiçbir zaman 100 lira olmadı, hangi hayal dünyasında yüzüyorsun. Sen bana 120 liraya bul ben bulduklarının hepsini alacağım.

Ben bir parça satıyorum, fiyatım da bu. Gerektiğinde düşürürüm gerektiğinde yükseltirim. Zorla satmıyorum, ister alırsın, ister almazsın. Daha uygunu varsa gider onu alırsın. Bu bu kadar basit. Bu kadar nefes tüketmeye lüzum yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.