Şimdi Ara

KINGSTON 512MB DDR400*4 adet 100 ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Anakat ozelik tablosu Everest
    Anakart Bellek okuma

Core 2 Duo T5600 . ddr2 667 Ram li pc geride birakiyor
    Bellek Gecikme Test

Kargo ucreti:3,5 ytl dir
    Elden teslim sadece istanbul Ümraniye den olucaktir diger il ve ilceler kargo ile Urunler sorunsuz sekilde calismaktadir.

Not :Ramler Omur boyu garantilidir Kutu icergi Yoktur.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root 1987 -- 15 Kasım 2007; 0:57:31 >

• pm.

kardeş haberleşemiyoruz, irtibatlaşamıyoruz. satacaksanız alayım yoksa niyetiniz ilan vermeyin boşuna. ikitane email ekledim yok kabul etmediniz. telde yokki araryayım. tel veriyorum sizde aramıyorsunuz. sadece tek bir pm cevapladınız ondada bugun için yarın görüşelim dediniz gün boyunca haber bekledim yine yoksunuz. Satmaya niyetiniz varsa yarın alayım hocam önemli konu yoksa başka yerden temin edeceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulgacan -- 15 Kasım 2007; 20:56:24 >
  • quote:

pm.

kardeş haberleşemiyoruz, irtibatlaşamıyoruz. satacaksanız alayım yoksa niyetiniz ilan vermeyin boşuna. ikitane email ekledim yok kabul etmediniz. telde yokki araryayım. tel veriyorum sizde aramıyorsunuz. sadece tek bir pm cevapladınız ondada bugun için yarın görüşelim dediniz gün boyunca haber bekledim yine yoksunuz. Satmaya niyetiniz varsa yarın alayım hocam önemli konu yoksa başka yerden temin edeceğim..

bu ramler size saticagim ramler den ayri olan ramlerdir ..
    Diger sorulariniz icin pm gonderdim....
  • ya herneyse kardeş ben 4 tane olunca aynısı zannettim. NE OLURSA OLSUN BANA ACİL REM LAZIM. üSTELİK DİĞER SORULAR İÇİN PM GÖNDEDİM DEDİNİZ GELMEDİ..
  • bizde pm gönderdik, okundu : EVET

ama cevap yok... Sağlık olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.