Bildirim
KINGSTON 1GB DDR400 RAM 2 ADET VAR 2SI 300 LIRA.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
selam ramlerden 1 siyle ilgilenmekteyim Fatura ve garantisi varsa istanbul içi elden satın alabilirim yarın sabah. -
Merhaba,
Ürünleri bende 2. el aldığım için faturası yoktur. Ancak satan arkadaş bana garantili olduğunu söylemişti. Seri numaralarını vereyim bakın isterseniz. Sonradan aramız bozulmasın. Satan kişi bana garantililer demişti..
Saygılarımla______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Saolun normalde istemezdimde benim kasanın 3. ram slotu bir ara bir 256 rami bozmustuda ondan tırsıorum. Eğer varsa seri numaralarını alayım ve nerden kontrol edebileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim. -
Resimlerini ekleyeyim ramlarin. Ben asnet ve armada dan baktım. Garanti takip diye bişi yok sitede..
Sanırım firmaları aramak gerekebilir.. Buyrun resimler:
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X