Şimdi Ara

|KingMu Season III Episode II | Free Server | Vip Server | 7/24 onLine | (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
384
Cevap
1
Favori
12.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hiphopci

yaa beyler ben servera ait veya client'in indirileceği bi site goremedim?

Persembe Günü Açılıyor
  • Reso Serverın Hayırlı Olsun..Kapanmaması Dileğiyle..Kolay Gelsin..; )
  • quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

quote:

Orjinalden alıntı: _Xeo_

ReSo ac hele su serverida ALCHOL muydu neydi bakalım seni marsa gönderebilecekmi merak etme ben msnden söylerim actigin zamanı bakalım ne yapacaksınız marsa gidince bakın bakalım ne var ne yok biede ordan bir iki resim getirin

28 Ağustos 2008 Perşembe Saat 07:30 SuLarında aÇılcak..AlchoL'e söyLe oLay yerinde oLsun da bizi Mars'a yollasın..La sana söz veriyorum gidersem ordan sana CİCİßEßE getirecem..Doya doya yersin Çocuq.

ReSo kafanı Yorma AlchoL Duyar duymaz sizi Marsa DeiL Gunes Sisteminin dısına atar..Kendine cok guveniosun..Sen sanıosun ki Sizden baska Kimse Server Hackleyemezmi?

Nese PingMu Hayırlı oLsun..

• hala bunlar mı tartışılıyor ?.. anca tartışılar zaten... yaparlarsa görcez..

Pingmuy muşş adls routerların ping yemediğini nezman öğrenceksiniz ?? 56K modem mi bu ? AdsL bu ya hangi çağda yaşıyosunuz siz ?
  • Hayırlı olsunn
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dragonraja

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _Xeo_

ReSo ac hele su serverida ALCHOL muydu neydi bakalım seni marsa gönderebilecekmi merak etme ben msnden söylerim actigin zamanı bakalım ne yapacaksınız marsa gidince bakın bakalım ne var ne yok biede ordan bir iki resim getirin

28 Ağustos 2008 Perşembe Saat 07:30 SuLarında aÇılcak..AlchoL'e söyLe oLay yerinde oLsun da bizi Mars'a yollasın..La sana söz veriyorum gidersem ordan sana CİCİßEßE getirecem..Doya doya yersin Çocuq.

ReSo kafanı Yorma AlchoL Duyar duymaz sizi Marsa DeiL Gunes Sisteminin dısına atar..Kendine cok guveniosun..Sen sanıosun ki Sizden baska Kimse Server Hackleyemezmi?

Nese PingMu Hayırlı oLsun..

ßekLiyoruz..

@DeLLy
    KendiLeri 56K modem kullanıyolar ya ondandır

• ArkadaşLar Server pc nin oldugu yerde Elektrik kesintisinden dolayi server 29 ağustosta online olacak ve test serveri olmicak..

ßekLettigimiz içn özür diLeriz ama TEK işte ne diyebiLiriz ki
  • İyi iyi PC çok ısınıyordu.

Çözüm bulmam için fazladan bir gün

Edit:Şaka myaetinde söyledim arkadaşlar yanlış anlamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 27 Ağustos 2008; 20:01:47 >
  • Peki CLienti Daha Önceden Koysanız'da İndirsek.ßirde Yarın Saat Kaç Gibi AçıLacak.
  • Yarın eğer Elektrik gelirse ki gelicek dediLer..Sabah 07:30 gibi açık olur Clienti upLoad ederim birazdan
  • quote:

Yarın eğer Elektrik gelirse ki gelicek dediLer..Sabah 07:30 gibi açık olur Clienti upLoad ederim birazdan

Ayıktım.UpLoad EdiLince ßuraya Yazarsın.
  • Ses var mı ses?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

Ses var mı ses?

Şu anlık tedaştan bi ses yok

Server Kurulu hazır bekliyor dün akşam girdik deneme yaptık..Elektrik yine gitti bekliyoruz işte.
  • Ya hani bizde oynayacağız ya hani servera girmek için patch diye birşey lazım oluyor lReSol hani biz de servera girebilelim diyeİşte onun linkini versende bi indirsek yav.

Tahmin süresi var mı ne zaman açılacağına dair?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

Ya hani bizde oynayacağız ya hani servera girmek için patch diye birşey lazım oluyor lReSol hani biz de servera girebilelim diyeİşte onun linkini versende bi indirsek yav.

Tahmin süresi var mı ne zaman açılacağına dair?

ßuyur Patch'i Buradan indirebiLirsin..Elektrik geLdigi zmn Server açılır..

Client Upload'da bitince onuda Koyarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ReSo| -- 30 Ağustos 2008; 9:55:17 >

• 28 Ağustosa Çok Diyorduk Tedaş Yüzünden 2 Gün Dahamı BekLiyeceğiz. Tedaş.
  • ben patch indirdim bekliom ama oyuna uye olmadan nasıl gircez? resleri falan nasıl atcaz site olmadan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiphopci -- 29 Ağustos 2008; 10:16:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiphopci

ben patch indirdim bekliom ama oyuna uye olmadan nasıl gircez? resleri falan nasıl atcaz site olmadan?

Elektrik olmadan Siteyi nasıl açmamı bekliyosun ?
  • Bende GeLiommmMMmMM bensiz Olur mu HeÇÇ
  • Server Şu anda OnLine..

PortaL Adresi:www.kingmuonline.tr.cx ( PortaLda suanda Daginiklik var bi kaç güne düzenLenecektir )
    Patch:Buradan indir
    CLient: Şu anda uploadda %74 Baska pc de upload oluyo bitince arkadas buraya koycak

Bulundugum yerde elektrik birazdan kesiLcek Serverda ßen oLmicam ama Bnm charım'ı GM nin brine bıraktım sorunlarınızla ben gelene kadar o ilgilenecektir..

Vip Server Su anda kapalı (Pc kasmasın die ) Vip server Hazırlanınca ve talep olursa açılacaktır..

Herkese iyi oyunLar dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ReSo| -- 29 Ağustos 2008; 19:37:23 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.