Şimdi Ara

|KingMu Season III Episode II | Free Server | Vip Server | 7/24 onLine | (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
1
Favori
12.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: B-j-K

Tamam Kızma Hemen Teşekkür Ettim

Kızmadim ki NormaL HaLim
  • quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

quote:

Tamam Kızma Hemen Teşekkür Ettim

Kızmadim ki NormaL HaLim

oldu ozaman ..

• Arkadaşlar Server yarım saat kapalı..Yeni HDD takılıyor
  • quote:

Bide şu jeweL dropunu ayarLasan Serwerda jeweL of yazısını göremedim daha =)

Ben gördüm jewel of chaos hemde sarı renkti
  • SERVER HALA OFFLİNE YARIM SAATİ GEÇTİ!!!!
  • 10 dk daha beklesen nolcakki

NOT:HDD işi Uzamış Olabilri

• Reso Kardeş Sizin Muonlinedestek.com Vardı . Şuan Domain Kapalı Siteyimi Kapattınız Noldu?

Portal Hazır Weblerden Daha İyi OLmuş Allah Yardımcınız Olsun :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShadowBoY

Reso Kardeş Sizin Muonlinedestek.com Vardı . Şuan Domain Kapalı Siteyimi Kapattınız Noldu?

Portal Hazır Weblerden Daha İyi OLmuş Allah Yardımcınız Olsun :)

SaoLasn..

Md Kapanmadı Domain süresi doLdu ama isim hakkı hala bizde Server'dan zaman bulabilirsek açicaz.
  • Md En Kısa Sürede Açılacaktır.

Cheats Bölümü Kapalı Kalacak
  • shoplara large mana potion ekleyebilirmisiniz?mana potionlar hemen bitio çok fazla almak gerekio
  • reso şu res lvl muhabbeti çok kotu olmuş ya.premium alan 350 de res atması cok buyuk fark oluo.
    zaten olay 350-400 arası başlıo.büyük uçurumlar olur bu sistemle.bari premium olmayan playerlar 370 te atsın ya da premium uyeler 380 de atsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: eres35

reso şu res lvl muhabbeti çok kotu olmuş ya.premium alan 350 de res atması cok buyuk fark oluo.
    zaten olay 350-400 arası başlıo.büyük uçurumlar olur bu sistemle.bari premium olmayan playerlar 370 te atsın ya da premium uyeler 380 de atsın

eres35 adlı arkadas doru soyluyor. bu konuda biseyler yapılabilirmi?
  • sanırım ilgilenen yok bizle.şimdilik belki kimse farkında deil ama millet okadar kasıp lvl 400 oldugunda
    siteye bakıp premium uyelerin bu sistem sayesinde 3 res attıgını gorunce kimsede moral kalmaz.çok player kaybedersiniz benden soylemesi.tamam belki serverin paraya ihtiyacı vardır anlıorum ama daha ölçülü ayrıcalıklar yapılabilirdi premiumlara.75exp lik bi serverda bu sistem yurumez
  • nese inş başarılı olursunuz.bir player kaybettiniz bile şimdiden
  • Hani Premium üye olarak bir fikir belirtmek istemiyorum taraflı olur diye ama moral tabi bozulurda o kadar da liderliğe kilitlenmeyelim zaten herkeste yokki premium 2-3 kişide galiba
  • liderlige kitlenmek deil abi.1. olmak onemli deil onemli olan zewk almak ama siteye baktıgında insanın morali bozuluor yani.rekabet olmadıgı zaman zewki çıkmıor ki bu meret oyunun
  • quote:

Orjinalden alıntı: eres35

sanırım ilgilenen yok bizle.şimdilik belki kimse farkında deil ama millet okadar kasıp lvl 400 oldugunda
    siteye bakıp premium uyelerin bu sistem sayesinde 3 res attıgını gorunce kimsede moral kalmaz.çok player kaybedersiniz benden soylemesi.tamam belki serverin paraya ihtiyacı vardır anlıorum ama daha ölçülü ayrıcalıklar yapılabilirdi premiumlara.75exp lik bi serverda bu sistem yurumez

1 saat arayla post atıyorsun ilgilenen yok diosn bu nasıl iş ben anlamadım..Evet biliyorum 350 çok az 370 olarak açacaktım ben ama siteye DeLLy 350 olarak yazmış.Bu şimdi sana göre haksızlık oluyor..Peki ALanlara ? 350 gördu de aldı belki ona ne diceksin..Zaten 370 yapmayı düşünüyorum..Şu Premiumlar ilk Resini 350 ile atsınlar ondan sonra pre res lvl 370 olcak almak istemeyen yada siLdirmek isteyen olabalir..Parasını geri iade ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ReSo| -- 1 Eylül 2008; 8:19:12 >

• reset sıstemı ılk kıngmuda oldugu gıbı 10 mil arta arta gitse daha zevklı olur bence. oyunda paranin degeri olur. Ayrica sonradan baslayan bi playerde öndekilere daha kolay yaklasma ımkanı bulur boylece serverde rekabet herzaman en ust sevıyede olur.
  • Reset Sistemini Değiştirdik Arkadaşlar..
    Haksızlık Olmasın Gerçekten son hali daha güzel bence..
    işte yeni sistem..

Normal Hesap
    Res Level İlk Res 370 Sonrakiler 400 Level
    Res Point 300xRes
    Res Zen 5.000.000 zen x Reset
    G.Reset Level 50 Res
    G.Reset Point 10.000 x G.Reset
    Premium Hesap
    Res Level İlk Res 350 Sonrakiler 370 Level
    Res Point 350xRes
    Res Zen 3.000.000 zen x Reset
    G.Reset Level 50 Res
    G.Reset Point 15.000 x G.Reset
    Ücret 10 YTL Aylık
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.