Şimdi Ara

KingMu Online Bu Gece Offline...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maddi imkansızlıklar ve cafe sahibinin cafeyi devretme kararı alması sebebiyle KingMu Online Server'ini bu gece itibariyle kapatma kararı almış bulunmaktayız.

İlk etapta sadece server makinası kapatılacak olup bütün db ve ayarlar muhafaza edilip maddi kaynak arayışına girilecektir. Bu sorunu çözemediğimiz taktirde server db'lerini ücretsiz devretme girişimi olacaktır. Hiçbir sonuç alamadığımız taktirde server'daki herşey silinecektir.

KingMu Online Yönetimi adına herkesten özür dileriz. Bizleri anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz...

Herşeye rağmen son ana kadar bizlere destek olan herkese sonsuz teşekkürler.

KingMu Online Yönetimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mythology -- 30 Haziran 2007; 14:01:15 >

• Kısacası Zengin salaklar yardım etsin diyorsun Kingmunun kendi formu yokmu burası king mu formumu
  • quote:

Orjinalden alıntı: royalist-mu

Kısacası Zengin salaklar yardım etsin diyorsun Kingmunun kendi formu yokmu burası king mu formumu

Canımı sıkma benim.

Ben burada server'in kapanacağını duyurdum. FDH sayfalarındaki bu bölüm mu server'larda yaşanan gelişmeleri, bilgilerimizi paylaşma yeridir. Ayrıca her zengin salağın da yardımını alacak değilim. Eminim ki içlerinde senin gibi dengesizler de çıkacaktır.

Her ne kadar saygısız biri olsan da yine de SAYGILAR
  • Çok acıklı oldu alıyacam Dengesiz baban
  • quote:

Çok acıklı oldu alıyacam Dengesiz baban

Olm Babayı Nie Katıonuz Lan Hadi Kendiniz Tartışıyonuz Babalarınızn Analarınızın Ne Suçu Var:@ RoyaList Biraz Daha Saygili Olmalsin Ben Karismiorum AMA Babayı Katma!
  • quote:

Çok acıklı oldu alıyacam Dengesiz baban

Şahsıma laf söyleyen olduğunda güler geçerim.
    Amma velakin hiç kimse aileme laf söyleyemez.
    Sen kaç paralık adamsın ki ailemden birilerine laf söyleme cesaretinde bulunuyorsun.

Dengesiz biri olduğunu bu davranışınla herkes görmüş oldu.

SAYGILAR
  • royalist-mu

Bu cocugu Burda herkez bilio yalvararir dururdu forumda sunu bilemedim sunu yapamadim 2 pc alacam server acacam yardim pls dien cocuk burda emek yapmis kisileri sahsi hakareti gecip ailelerini araya katmis ayip liorum 2 ailesini agzian alip foruma girmeyecem die yemin eden royalist-mu girio bu kdr lik bir adam iste buuu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parasız Yeni Online oyun
    17 yıl önce açıldı
    Eskisi gibi bir Ultima Online ..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ctl_alt_delete

royalist-mu

Bu cocugu Burda herkez bilio yalvararir dururdu forumda sunu bilemedim sunu yapamadim 2 pc alacam server acacam yardim pls dien cocuk burda emek yapmis kisileri sahsi hakareti gecip ailelerini araya katmis ayip liorum 2 ailesini agzian alip foruma girmeyecem die yemin eden royalist-mu girio bu kdr lik bir adam iste buuu

• quote:

royalist-mu

+1903

• Arkdaslar İZNİM bitmis bulunmaktadir 17 gunluk izini yedik bitirdik artik nete herz aman takilamicam kendinize ii bakin Hakkinizi helal edin

Sfk : 325 Once VaTaN
  • quote:

Arkdaslar İZNİM bitmis bulunmaktadir 17 gunluk izini yedik bitirdik artik nete herz aman takilamicam kendinize ii bakin Hakkinizi helal edin

Sfk : 325 Once VaTaN

87/1 asker ha

Hadi hayırlısı bakalım.
    100'den düşmen dileğiyle

• Bak anneme Küfretme sinirimde alıyacam ya olum sen elime geçme izmiri basına yıkarım senin royalist-mu adı nerden senin oluyor dünyada royalist-mu tek se mi warsın istanbula gel bende istanbuldayım adres ver gelip patlatıyım seni sana çok süper cevap verirdima ma kardeşim yaşındaki bebelerle ilgilenmiyorum

• quote:

royalist-mu

%[simage]100 aktılıyorum[/simage]
  • quote:

Orjinalden alıntı: blade-34

Bak anneme Küfretme sinirimde alıyacam ya olum sen elime geçme izmiri basına yıkarım senin royalist-mu adı nerden senin oluyor dünyada royalist-mu tek se mi warsın istanbula gel bende istanbuldayım adres ver gelip patlatıyım seni sana çok süper cevap verirdima ma kardeşim yaşındaki bebelerle ilgilenmiyorum

annene kufur eden kim?

• Yaw arkadaşlar bırakın o kendi çapında saçmalasın. Burda daha önemli bir konu varken sallayın gitsin. Neyse AgorafabiA arkadaşım umarım aradığın desteği layıkı ile bulursun. Ama bulamazsanda sıkma canını sağlık olsun.
  • AGORA OLABİLİR.Herkesin başına gelebilir.Maddi sıkıntın olabilir.Eminim ki o serverda oynayan oyuncular sağlam ise sen açana kadar bekleyeceklerdir.Ve ellerinden gelen her türlü yardımı yapacaklardır.Merak etme sen. Bu arada ben bu serverda oynamıodum.

Saygılar,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Lord

annene kufur eden kim?

royalist-mu demin küfretti sabah burda onun adında server açmışım da felan da felan ama mesaj kayboldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Lord
    annene kufur eden kim?

Küfürlü post bir DH admini tarafından anında silindi.

Dip Not: Server'a kaynak bulundu. KingMu Online devam edecek.

Bu başlığa yazı yazan arkadaşlar; vaktinizi aldığım için kusura bakmayın. Hepinizden özür dilerim.

Saygılar...
  • quote:

royalist-mu

boyle luzumsuz ve can sıkıcı kısılerle ugrasmaya bıle degmez kafanıza takmayın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.