Şimdi Ara

...:: KingMu Online ::... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana gelen bilgiye göre sunucunun ekran kartı yanmış bu yüzden sunucu bakıma alınmış ama fazla uzun sürmez bu akşam açılır...
    Açılmazsada biz size gerekli bilgiyi veririz...
  • aksam oldu site ve server kaalı bilgi verirmisiniz !!!
  • ekran kartı takılmış, server ve site açık...
  • bendemi bir sorun var acaba site kapalı!..
  • http://78.187.78.22/
    Gerekli açıklamalar siteden yapılıyor...
  • AKrep server nezaman açılacak kardesim bir bilgi verebilirmisin benim nette mi sorunvar nedir sitee giremiorum kusura bakma
  • Bazı denemeler yapıyoruz şuan o yüzden bu ara biraz kapalı kalabilir...
  • Yeni kanatlar ve itemler eklenmiştir...Client ve patch eklendi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osman Sercan ERBEK -- 31 Temmuz 2009; 21:45:46 >
  • hayırlı olsun kardeşim msne girebilsem sana intro atıcam ama atamıyorum. site girişini begenmedim (: girince 1 ara atim hayırlı olsun tekrardan
  • Yeni kanatları şahsen ben hiç beğenmiyorum zaten itemlerimiz vs.büyük bide kanatlar büyük olunca ayrı bir dezavantaj oluyor...Ama serverinizin kaliteli olacağından hiç kuşkum yok...Tekrardan Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyanoqLu -- 31 Temmuz 2009; 14:06:36 >
  • Batu saolasın msnden paslaşırız yine...
    @Ayanoqlu sanada teşekkür ederiz...Ama yenilikleri takip etmek adına bu files kullanıyoruz , serverda yeni eski itemlerde var istemeyenler zaten eski itemleri kullanır...
  • Tabi doğru diyorsun da herkes yeni itemleri kullanır ben sevmediğim halde ben bile yeni itemleri kullanırım çünkü defansı fazla özellikleri fazla...
  • Evet arkadaşlar,Sizler ve yenilikler adına en üst versiyonu kuruyoruz.Bize yardımcı olan tüm dostlarımıza buradan çok teşekkür ediyorum.Başta Lee kardeşime,Karayak kardeşime ve bizlere yardımcı olan tüm iyi niyetli insanlara buradan teşekür ediyorum.Her zaman söylediğim gibi :"Hayatta en güzel şey paylaşmaktır." Server test serveri olduğu için ara sıra kapalı olabilir bu da 09.09.2009 tarihinde sağlam,bugsuz ve uzun ömürlü,eğlenceli,vazgeçilmeyen bir server oluşturmamız adınadır.Tüm duyurular Kingmuonline FoRum forumumuzdan ve buradan açıklanacaktır.Bizler uzun soluklu bir server açmak istediğimizden baya uğraşıyoruz.İstiyoruz ki,sağlam ve bugsuz ,sorunsuz bir server olsun.Bu aralar elektrik kesintileri,serverin bulunduğu caddenin trafosunun patlaması ve ekran kartının yanması gibi istenmeyen durumlardan dolayı bazan sekteye uğrasakta Allah'ın izniyle bu güzelim serevri açıp tüm Muonline Severlerle güzel bir ortamda eğleneceğiz.Forum'a üye olup bizlere o güzel fikirlerinizi beyan edebilirsiniz.
    Tüm yenilik ve fikirlere açık,playerlerine kesinlikle değer veren bir yönetim olarak sizlerinde fikirlerini,önerilerini önemsiyoruz.Tekrardan bizlere yardımcı olan tüm kardeş ve dostlarıma teşekür ediyorum.

"Herşey paylaşıldıkça Değer kazanır ve güzeldir..."
    Saygılarımla..

Zeus&?Akrep&Ewo&BeyazŞeytan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Hunterr] -- 31 Temmuz 2009; 16:46:27 >

• HayırLı oLsun.
  • Oyun ne kadar kalıcı? 1 Ay sonra Patlamasın?
  • İlk post güncellenmiştir...
    @Pessimist!
    Detaylı bilgin olmayan konularda yorum yapmamalısın bence...
  • sercan kardes server nezamn acılır acaba patchide yukledim bekliorum bilgi vermenizi sercanin kurdugu server kalicidir SMYRNA mu misalii
  • Server zaten açık dostum...
    Client versiyonu değiştiği için giremiyordunuz, şuan yeni clienti yükleyip girebilirsin veya elinde v1.6A uyumlu client varsa patchi atıp girebilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pessimist !

Oyun ne kadar kalıcı? 1 Ay sonra Patlamasın?

sözlerini sana iade ediyorum.Dikat et patlamasın.
  • arkadaşlar serevr açık isteyen client indirip eğlenebilr. 09. 09.2009 a kadar test olarak devam edecektir.onun için eğenebilirsiniz.

Kingmuonline Portal

Kingmu Client Dawload

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Hunterr] -- 3 Ağustos 2009; 21:15:16 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.