1 HAFTA KASTİK YAZİK BE BARİ İLK 3 DEKİLERE İTEM KANAT VERİN BE
Arkadasım GeRçekten özüR diLeRiz Zaten eLimizden geLen iMkanı Tüm pLayerLerimize sagLıycaz....
NE ZAMAN AÇİLİYOR SAAT??
Arkadasm ne zaman acılacaqı söylermisin vede sitede ne zaman full client koyacaksınız kasmak için sabırsızlanıorm :F Yardımcı olursanız sevinirm. sitede ne zaman full client download olacak :D
PATCH PLSSS
EE hadi ama biri birşey söylesinde boşuna beklemeyelim. başka serverda başlayacam.. sizi bekliorm. net bir cevap ??
BuyRun beyLer Server onLine.... Ufak Tefek ayarLar yapilioR...
Peki Full client ??
Daha YEni açtık bismiLLah ArkadasLar Server
Şu Hafta içeRisinde oLacaktıR Açanıp KapanmaLar oLabilir
beyler Xeo demişti zamanında benim engin istihbaratlarımdan yararlanıcaksınız sizlere dedim bunlar böyle ancak türklere saldırırlar sonra kendileride bir işi beceremezler
Connection with SQL Server failed! Error #119 ? açılmayacakmı?
ServeR açık Bi Kaç ayaR kaLdı...
arkadasm serverda cok mu lag war ? now loading kısmında bayaqı bekliorm..
Ayarların hepsi bitip normal bir şekilde acıldıqı zaman haber werirmisn lorenciada kasilmior :S
exp suanda 100 ? exp kac olucak ?
quote:
Orjinalden alıntı: _Xeo_
beyler Xeo demişti zamanında benim engin istihbaratlarımdan yararlanıcaksınız sizlere dedim bunlar böyle ancak türklere saldırırlar sonra kendileride bir işi beceremezler
ßiz hiç diiLse oLuşan bir hatadan dolayı server'a reset atiyoruz..Sen Server kurmayı biLmiyorken (gerçi şimdi biliomusun onuda bilmiom ama ) ßiz Resetlemeden version yükseltiodk.€n Azından Hacklendikten sonra Millete YaLan atip serverda bi hata war resetlemek zorundayiz demiyoruz..ßizde Neyse o !
Arkadaslar serverin sitesi ne zaman gelecek?res aticam