Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance II (2025) [PC ANA KONU] #Türkçe (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.245
Cevap
36
Favori
51.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
16 oy
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Felurian

Arkadaşlar Semine’deki düğüne gitmek için Emelyn ablamıza parfüm kıyafet falan götürmem gerekiyordu, terzi Bartoshek’e gittim kıyafet almak için, para yetmeyince herifi öldürüp hem Emelyn’in kıyafetini çaldım hem de kendime takım dizdim. Sonra Emelyn’e gidip her şeyi teslim ettim, kendi kıyafetlerimi de giydim jilet gibi ama beğenmedi, git terziden yeni kıyafet al adam gibi kıyafetin yoksa diyor ama terziyi de öldürdük ne b*k yiyecez şimdi çıkamadım işin içinden bi yardım edin gözünüzü seveyim
    Bu arada oyun genel olarak çok güzel, ilgi çekici ama 1 aydır daha bu kısma yeni gelebildim, sebebi ise çözmesi çok zor bir oyun. Özellikle dövüş sistemini hala çözemedim, ustalık hareketini komboları falan, savaşlarda rastgele tuşlara abanıyorum anca, keza istatistik puanları falan da öyle… Arada bide yukarıdaki gibi bazı görevlerde takılıyorum, bug falan oluyor, internetten bakıyorum önce şu göreve gitmem lazımmış da, falan da bir sürü uğraştırıyor erinip 1 haftada anca yapıyorum 1 görevi sonra.

Kendini açıklama konusunda biraz daha iyi olsaydı 1 haftada bitiridim halbuki, normalde bu kadar uğraştırıcı 1 oyuna 1 saat sabretmem yoksa, oyunun içinde gerçekten bir cevher var ama yok açıklamıyor işte aga aşırı zahmetli. Mesela en son bizim iti gönderdim hana, şimdi geri gittim yanına ama etkileşime geçemiyorum bir türlü takip etmiyor beni, … yapayım böyle oyunu ama…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 23 Ocak 2026; 13:9:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Felurian kullanıcısına yanıt

Merhaba , Bu oyunu oynayan herkese yardimci olmak isterim. Evvela Görevin SS görüntüsünü atarmisiniz Lütfen.

Oyunu cIktıgı günden ßeri oynarim.. 1.oyunu 10 kere bitirmişimdir. 2.oyunuda o seviyeye cıkaracagim : ) 3.oyunda yolda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 24 Ocak 2026; 23:11:45 >
    Terziyi öldürmeseydin iyiymiş de başka terziden soylu kıyafetleri alman lazım. Ne giydiğinden ziyade soylu şapkası,soylu pantolonu,soylu eldiveni vs tarzında hem pahalı olacak hem soylu kıyafeti olacak diye hatırlıyorum 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Görevi hallettim arkadaşlar teşekkür ediyorum gene de. Sıkıntı karizmamın 16 olmamasından kaynaklanıyormuş, görev için minimum limit buymuş yoksa Emelyn kıyafetinizi beğenmiyor. İşte bu olay çok sıkıntı ya, internet diye bir şey olmasa nerden bileceğim ben bunu ? Terzinin zulasındaki en iyi kıyafetleri seçip giymeme rağmen karizma 15’dr kalıyor, 16’ya çıkarmam için bir aksesuar gerekiyor onu da gene Youtube’dan 45 karizma veren bir yüzüğün gömülü olduğu yeri bularak taktım ve girebildim düğüne, yoksa daha çok uğraşırdık :)

Hoş düğünü bitirdik Trosky kalesine girdim, Hans’ı idamdan kurtarmam lazım, şimdi de nere gidecem
    bilmiyorum, kayboldum koca kalede, amele gibi çuval taşıttırıp duruyorlar anca :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.