buldukda binmesi kaldı..bayılırım lunaparklara ama ortada lunapark diye bişi bırakmadılar..bi tatilyamız vardı onuda elimzden aldılar
her seferinde derim, bu ülkyeye ist vb. bi şehire büyük lunapark kuran disneyland gibi TR nin yeni zengini olur..buyrun fikir benden sermaye sizden
konyada bi ara vardı yazları açıyorlardı , şimdi olsada binsek
Evet ya İstanbul'da Tatilya vardı ne güzel onuda Irak'a taşıdılar.Bir Bostancı Lunapark kaldı orası eski şeylerle dolu vede çok pahalı.Bir Roller-Coaster yapılsa süper olur.
biz çok çalışkan bir milletiz ya buralarda eğlence mekanları olmamalı varsada kaldırılmalı...
ben de dance party ye binmiştim. korkudan altıma yapıyordum binerken ama gerçekten çok eğlenceli. alttaki yuvarlak kısıma herkes içe bakacak şekilde oturuyor ve daha sonra gondol gibi başlıyor ileri geri dönmeye ve öyle bi an geliyor ki ters çeviriyor sizi. ben böyle bi G kuvveti başka biyerde görmedim. denk gelirseniz mutlaka deneyin
Bende aslında korkağımdır ama aşka geldim birde kızlar rica etti buna onunda etkisi var biz binicektik işte bekliyoruz en az 10kişiyle çalışıyomuş biz dolduğunu görmedik kızın biri geldi rica etti bende tamam dedim.Ama çalıştığında taklalar atarken kıza bela okuyorum xD
quote:
Orjinalden alıntı: EsquriaL04
Bende aslında korkağımdır ama aşka geldim birde kızlar rica etti buna onunda etkisi var biz binicektik işte bekliyoruz en az 10kişiyle çalışıyomuş biz dolduğunu görmedik kızın biri geldi rica etti bende tamam dedim.Ama çalıştığında taklalar atarken kıza bela okuyorum xD
Yurtdışında mısın yoksa İstanbul mu? Galiba aynı aletten Bostancı'da da vardı.
lunaparklar çok güzeldi ya hele bir de arkadaş ortamı oldu mu tatilya'da zorla alaboraya binmiştim yoksa binemezdim.
quote:
benimde en korktuğum şey bi gün kızlarla lunaparka gidersem rica ederlerse kamikazeye bindirirlerse napıcam... şahsen tuvaletimi salarım korkudan :D
bostancıda binmiştim bunun gibi bişiydi sanırsam
quote:
Orjinalden alıntı: mawoix
quote:
benimde en korktuğum şey bi gün kızlarla lunaparka gidersem rica ederlerse kamikazeye bindirirlerse napıcam... şahsen tuvaletimi salarım korkudan :D
Korkma yaaa. Kızlar korkmuyor,sen mi korkucaksın?
Çok güzel bu. Bindim buna ben
quote:
Orjinalden alıntı: daniel_x
quote:
Yurtdışında mısın yoksa İstanbul mu? Galiba aynı aletten Bostancı'da da vardı.
Maltepe'de oturuyorum Bostancı'dakine gittim
zar diye geçiyor bu aletin adı..bineceklere tavsiye: cebinizde bozuk para ve düşübilcek ufak şeyleri binmeden birine verin
quote:
Orjinalden alıntı: uzerme jr.
zar diye geçiyor bu aletin adı..bineceklere tavsiye: cebinizde bozuk para ve düşübilcek ufak şeyleri binmeden birine verin
+1 evet arkadaşımda zar dedi zaten ortada zar var böyle mantığıda şu heralde zar nasıl heryöne savruluyor buda öyle.Ben telefon, saat, para hepsini çantama attım bütün binenlerde öyle yaptı kolye vs. vs. vs. Orada birde Russian Mountains diye bir alet var inanılmaz hızlı gidiyor etek gibi böyle birşeye bağlı kollarla etrafında dönüyorsunuz ilk yürüyormuş gibi hızlı başlıyor sonrasında hızlanıyor ama ne hız.Herkes çığlık çığlığa ben o sırada kafamı yaslıyodum dedim dışarı bakıym kafam savruluyor hemen zor çektim diyorum ölcem heralde çok ciddi ciddi ama öyle dedim aklıma şey geldi trafik kazalarında ölenler falan sonra besmele çektim dua okumaya başladım.İndik düz yürüyemiyorum çok hızlıydı birde şey olur ya böyle çizgi filmlerinde falan hızdan dudakları falan açılıy böyle dişleri gözükür aynen öyle oluyor .Sonra indim bir bilet alıp gene buna bindim.
Evet Bostancı'da gördümde binmeye bi tarafım yemedi
Gençlik parkı'nda var ankara
quote:
Orjinalden alıntı: afacancocuk
Evet Bostancı'da gördümde binmeye bi tarafım yemedi
Ben gündüz bindim, ilk başta takla attığımı anlamadım diyorum gökyüzü ne kadar uzun gözüküyor sonra dönerken arkadaşları gördümde anladım takla attığımı ben bide tek bindim ikili ikili biniliyo arklardan biri korktu dedim gitde korkmasın yolladım onu tek bindim.