Bildirim
Kinetix ve Lumberjack outdoor ayakkabılarda 2. Ürün %90 indirimli! - Hepsiburada.com Kampanyası (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bende %100 indirim oluyor ama hanıma ayakkabı yok hep bana kalmazdı bu sefer hanıma yok
almayacağım galiba
-
quote:
Orijinalden alıntı: elnino19
bende %100 indirim oluyorama hanıma ayakkabı yok hep bana kalmazdı bu sefer hanıma yok
almayacağım galiba
Dağ ayakkabılarında %100 indirim oluyor. Waterprooflarda olsa alacağım hemen. -
Bi bot bi ayakkabı kaptık, çokta ihtiyacım yoktu ama bulunsun. Haber veren arkadaşa teşekkürler... -
Arkadaşlar capitole gidip numara deneyip gelip alayım dedim.
bitmiş hepsi bu nasıl iştir ya. -
Lumberjack'ten bir bot bir ayakkabı aldım. Haber veren arkadaşa teşekkürler. -
Kampanya bitti -
Almaya Calışıyoruz Hem Numara Yok, Hem Seçtigim Ürünlerde Uygulamıyor indirimi neden acaba. -
İhtiyacım olmayan şeyleri bile alıyorum sayenizde :) -
devam ediyor
Lumberjack 120602B Merdane 20 Dark Brown ( 43 )
Products Kinetix Tesay Outdoor Ayakkabı ( 41 )
133 tl ikisi.. -
birde ayak numaram olan 44 ü bulsam -
-
çok sağlam kampanya valla kaçmaz. -
16 tane ayakkabı var,hiçbirinide beğenmedim.sanırım ellerinde kalanları satıyorlar -
Verdiginiz linktn iki ayakkabi sectim toplam 138 dedi indirim falan yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim ayak numarası markalara göre değişio 42-43-44 şeklinde o yuzden alıp denicem olmicak geri iade gözümde büyüdü off dedirtende bi model olmayınca vazgeçtim. -
kampanya bitti mi? -
Evet bitti. 27-28-29 Ocak tarihlerinde geçerliydi.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X