Iyide Kinect`in herhangi bi zarari olmamis ki yukarda verilen durumda.. Kofti herif gitmis yüzügü TV`ye firlatmis oyun oynarken gecmis olsun ne diiym
quote:Orijinalden alıntı: Fake Whisperer Yüzük nasıl fırlar ya Birde bu hala zencileri algılayamıyor mu? Yok öyle birşey.
quote:Orijinalden alıntı: GencayA quote:Orijinalden alıntı: Fake Whisperer Yüzük nasıl fırlar ya Birde bu hala zencileri algılayamıyor mu? Yok öyle birşey. Nerden biliyon ha?
quote:Orijinalden alıntı: Fake Whisperer quote:Orijinalden alıntı: GencayA quote:Orijinalden alıntı: Fake Whisperer Yüzük nasıl fırlar ya Birde bu hala zencileri algılayamıyor mu? Yok öyle birşey. Nerden biliyon ha? Ben zenciyim oradan.
O koca kıçını her boka sokma lanet zenci çocuk daha zencileri algılayamadığını bilmiyor yok öyle birşey diyor
Yüzüğünün parmağını tam kavramadığını ve gerektiği gibi parmağına oturmadığını dile getiren Brian Adam kendi etmiş kendi bulmuş. Kinect'le alakası ne
Ben de bu aletin radyasyon yayıp yaymadıgını merak etmistim onla ilgili bir haber sanmıstım. Varmı bu konuda bilgisi olan