Şimdi Ara

Kinect Temin Etme Konusu - Amazon furyası devam ediyor. 150 kişiyi devirdik ! (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.335
Cevap
2
Favori
160.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

quote:

Orijinalden alıntı: .GoGoRa.

Arkadaşlar indirdiğim kinect oyunları çalışmadı yeni fw mi gerekiyor Yoksa bendemi hata var

Evt yeni fw gerekiyor.

Alıntıları Göster
    amazondan sipariş veip kinecti gelmeyen yok galiba bende sipariş vericem tırsıyorum.paranın çöpe gitmesi var.eski sayfalarda kinect+kargo 270tl yazıyo doğru mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

amazondan sipariş veip kinecti gelmeyen yok galiba bende sipariş vericem tırsıyorum.paranın çöpe gitmesi var.eski sayfalarda kinect+kargo 270tl yazıyo doğru mu?

Alıntıları Göster
    Hayır ya yeni fw gerekmiyor kinect oyunları için sadece dashboard sürümünü yükseltin yeterli ;)
  • arkadaslar kinectim yolda fakat ben daha konsol bıle almadım, buyuk ıhtımal yazıcıoglunun oradan fwli slim kınsol alacagım, bu indirdigim kinect oyunları calısır mı? Bu dashboard olayı fılan mı yapmam gerekecek extradan? Yada satıcıya soylesem o yaparmı dashboard dedıgımız seyı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: redboxer82

arkadaslar kinectim yolda fakat ben daha konsol bıle almadım, buyuk ıhtımal yazıcıoglunun oradan fwli slim kınsol alacagım, bu indirdigim kinect oyunları calısır mı? Bu dashboard olayı fılan mı yapmam gerekecek extradan? Yada satıcıya soylesem o yaparmı dashboard dedıgımız seyı?

satıcı sana sorunsuz xbox vericektir.kahraman dan alırsan hiç sorun olmaz
  • sagol dostum bugun acıksa gıdıp alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolfire

Arkadaşlar kinect'in içinden çıkan diskte bulunan oyunlar nelerdi? Bu oyunlar yılbaşı gecesi aile eğlencesi için bize yeter mi sizce? Yoksa bahsettiğiniz oyunlardan hangisini almakta fayda var. Sonuç olarak herkes bu sistemin acemisi olacak. Çok zor oyunlar olsun istemiyorum.

Alıntıları Göster
    gordugum kadariyla herkes cok begenmis kinecti. burada da alisveris merkezlerinin falan ortasina stand acip insanlari oynatiyorlardi. dans oyunu super gozukuyordu gercekten. sizce hangi oyunu almak gerekir. hani olmazsa olmaz bunu kesin al diyeceginiz dans oyunumu? konsolu aldim ama bu kinecti bir haftaya falan alicam da.

• quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Hayır ya yeni fw gerekmiyor kinect oyunları için sadece dashboard sürümünü yükseltin yeterli ;)

Eski fw ile Wave 9 oyunu nasıl açmayı düşünüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

gordugum kadariyla herkes cok begenmis kinecti. burada da alisveris merkezlerinin falan ortasina stand acip insanlari oynatiyorlardi. dans oyunu super gozukuyordu gercekten. sizce hangi oyunu almak gerekir. hani olmazsa olmaz bunu kesin al diyeceginiz dans oyunumu? konsolu aldim ama bu kinecti bir haftaya falan alicam da.

Alıntıları Göster
    Cuma günü yani ayın 24'ün de sipariş verenler içini ferah tutsun. Sonuçta Amazon.com DHL'ye teslim etti paketleri.

Noel diye DHL bu sefer tatil yapıyor, e adamlarım en doğal hakkı bu da.

Önceden de dediğim gibi ayın 24'ün de alınan ürünler bize en geç Salı günü veya Çarşamba günü teslim olur. Yeter ki gümrükte takılmasın paketler. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Cuma günü yani ayın 24'ün de sipariş verenler içini ferah tutsun. Sonuçta Amazon.com DHL'ye teslim etti paketleri.

Noel diye DHL bu sefer tatil yapıyor, e adamlarım en doğal hakkı bu da.

Önceden de dediğim gibi ayın 24'ün de alınan ürünler bize en geç Salı günü veya Çarşamba günü teslim olur. Yeter ki gümrükte takılmasın paketler. :)

Alıntıları Göster
    arkadaslar kusura bakmayin flood gibi olacak ama diger mesajim onceki sayfada kalmis o yuzden tekrar soruyorum. bu kinecti aldigimda sizce ilk almam gereken oyun hangisi? 2-3 gun icinde falan gidip alacagim aleti, hazir gitmisken oyununu da alayim. dance midir en zevklisi? birileri oynarken gormustum baya eglenceli gibiydi. uzun lafin kisasi sizce hangi oyun olmazsa olmaz, ilk alinmasi gerekir?

• quote:

arkadaslar kusura bakmayin flood gibi olacak ama diger mesajim onceki sayfada kalmis o yuzden tekrar soruyorum. bu kinecti aldigimda sizce ilk almam gereken oyun hangisi? 2-3 gun icinde falan gidip alacagim aleti, hazir gitmisken oyununu da alayim. dance midir en zevklisi? birileri oynarken gormustum baya eglenceli gibiydi. uzun lafin kisasi sizce hangi oyun olmazsa olmaz, ilk alinmasi gerekir?

Alıntıları Göster
    Cumartesi siparis verdim persembeye kadar gelir sanirsam. Dance Central'i shoptodan takipli olarak versek yilbasindan once gelirmiki acep?

Yeni yila dans ederek girelim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: greenyengec

Cumartesi siparis verdim persembeye kadar gelir sanirsam. Dance Central'i shoptodan takipli olarak versek yilbasindan once gelirmiki acep?

Yeni yila dans ederek girelim:)

Alıntıları Göster
    Bende şunu soracağım; dance central oyununu amazondan kinect siparişimize ekletebilir miyiz? Böyle bir seçenek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

benim fw 1.4 ama sürücüm samsung, tüm kinect oyunları açtı sadece abgx360 ile tarattım o kendi otomatik ekledi zaten gerekenleri... çoğunda ekleme bile yapmadı her şey yerli yerindeydi :)

bu dediğim olay sürücüm samsung diye olmuş olabilir zira dediğim gibi fw halen 1.4

• quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

benim fw 1.4 ama sürücüm samsung, tüm kinect oyunları açtı sadece abgx360 ile tarattım o kendi otomatik ekledi zaten gerekenleri... çoğunda ekleme bile yapmadı her şey yerli yerindeydi :)

bu dediğim olay sürücüm samsung diye olmuş olabilir zira dediğim gibi fw halen 1.4

Alıntıları Göster
    hatta bir de sunu sormak istiyorum. mesela yeni sarkilar cikiyor surekli dance central icin rihannanin sarkilari falan cikmis ama cdde yok indirmek lazim. belese mi indiriyoruz bunlari yoksa parali midir? bu genel bir soru gerci sanirim kusura bakmayin bilgim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: TikaMasala

quote:

Orijinalden alıntı: farda12

quote:

Orijinalden alıntı: mozc

quote:

Orijinalden alıntı: farda12

bana aynı gün içinde gelen gerekirse kanımı emsinler gebertsinler farketmez parası sadece aynı gün teslim eden bir yer arıyorum bilen var mı nereden alabilirim 1000 tl olsa alcam yeter ki mağazadan gidip aliim veya 1-2 saat içinde eve gelsin

http://forum.donanimhaber.com/m_45469788/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45470934 buraya bak istersen, tam sana göre...

ben kinect diyorum sen bana xbox 360 linki veriyosun . xboxım var zaten kinect arıyorum kinecti nerde bulcam aynı gün almam gerek yada hangi mağazada vs nerde lan bu kinect türkiyede

1000 tl olsa alıcam demişsin, o paraya konsol + kinect BUNDLE alınır. Dolayısıyla verilen linkte hata yok.
    Ödeyebileceğinin %77 fiyatına kinect alıyorsun konsolda yanında hediye geliyor daha ne?

Alıntıları Göster
    Salı günü ürün istanbulda satışa çıkıyor

• quote:

hatta bir de sunu sormak istiyorum. mesela yeni sarkilar cikiyor surekli dance central icin rihannanin sarkilari falan cikmis ama cdde yok indirmek lazim. belese mi indiriyoruz bunlari yoksa parali midir? bu genel bir soru gerci sanirim kusura bakmayin bilgim yok

dlc olarak sunuluyor şuan 4-5 tane var sanırım dance central için. Xbox live point ile alabilirsiniz. Ücretsiz olanları da varmıdır bilmiyorum.
  • quote:

Paralı o şarkılar. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayerwar

Sadece kinect mi? Yoksa Set halinde mi? Sadece Kinect Fiyatı belli mi? Nerelerde satılacak? Kaynak nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okttay

quote:

Sadece kinect mi? Yoksa Set halinde mi? Sadece Kinect Fiyatı belli mi? Nerelerde satılacak? Kaynak nedir?

Alıntıları Göster
    Dika da sayılı adet geldi satıldı tekrar satışa çıkıyor salı günü.Arkadaşım çalışıyor orada salı günü kesin daha önce oradan alanlardanım memnunum ayrıca garantili olarak veriyorlar derimki yılbaşı için düşünenler salıyı beklesin fiyat konusundada her zamanki gibi bu adamlar fiyat belirleyicisi, olacak aral çark etmeye başladı farkında iseniz.Bekle arkadaşım salıyı rahat rahat garantili şekilde kullanırsın ürünü.

• quote:

Dika da sayılı adet geldi satıldı tekrar satışa çıkıyor salı günü.Arkadaşım çalışıyor orada salı günü kesin daha önce oradan alanlardanım memnunum ayrıca garantili olarak veriyorlar derimki yılbaşı için düşünenler salıyı beklesin fiyat konusundada her zamanki gibi bu adamlar fiyat belirleyicisi, olacak aral çark etmeye başladı farkında iseniz.Bekle arkadaşım salıyı rahat rahat garantili şekilde kullanırsın ürünü.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende bugün sipariş vermeyi düşünüyorumda konuda tam olarak bulamadım heralde gözümden kaçtı amazonda bi kampanyamı var kargo ne kadar tutar bide ankaradayım sizce bugün sipariş versem ne zaman elimde olur fiyat tam nedir gümrükte takılırsa para gerimi iade ediliyor biliyorum çok soru sordum rahatsız ettiysem kusura bakmayın yardımcı olursanız sevinirim

• Bende ankaradayim dun verdim siparisi yani bugun siparis versen seninle benim aramda fark olmayacak haftasonu oldugu icin bekliyor yarin cikacak urun. Urun 149,99 $ kargo dahil 174 $. Avrupada bugunden itibaren havalarda isiniyor bekleme olmaz dhl ile carsamba veya persembe elimizde olacagini temenni ediyorum. Kir zincirlerini sende kinect'len:)

quote:

Orijinalden alıntı: lord_nemesis

arkadaşlar bende bugün sipariş vermeyi düşünüyorumda konuda tam olarak bulamadım heralde gözümden kaçtı amazonda bi kampanyamı var kargo ne kadar tutar bide ankaradayım sizce bugün sipariş versem ne zaman elimde olur fiyat tam nedir gümrükte takılırsa para gerimi iade ediliyor biliyorum çok soru sordum rahatsız ettiysem kusura bakmayın yardımcı olursanız sevinirim

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.