Şimdi Ara

Kinect Temin Etme Konusu - Amazon furyası devam ediyor. 150 kişiyi devirdik ! (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.335
Cevap
2
Favori
160.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Affliction

Bıkacağımı sanmıyorum hele bi Kinect Adventure'a başlayayımda şimdi. :)

Bu arada tekrar sorayım; Çevirici gerekmiyordu değil mi Kinect için ? Sadece adaptörün ucuna ufak parçayı takıyorduk ?

hocam hayırlı olsun güle güle kullan ...fotoları görünce insan daha bir sabırsızlanıyor...cihaz gelmeden oyunları ve fişe takılacak aparatı temin edicem bende...
  • quote:

Orijinalden alıntı: brigand35

quote:

Bıkacağımı sanmıyorum hele bi Kinect Adventure'a başlayayımda şimdi. :)

Bu arada tekrar sorayım; Çevirici gerekmiyordu değil mi Kinect için ? Sadece adaptörün ucuna ufak parçayı takıyorduk ?

hocam hayırlı olsun güle güle kullan ...fotoları görünce insan daha bir sabırsızlanıyor...cihaz gelmeden oyunları ve fişe takılacak aparatı temin edicem bende...

Alıntıları Göster
    Slim konsolunuz varsa Kinect'i direk bağlayabiliyorsunuz prize adaptör takmaya gerek kalmıyor bilmeyenler için hatırlatayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 24 Aralık 2010; 17:26:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Slim konsolunuz varsa Kinect'i direk bağlayabiliyorsunuz prize adaptör takmaya gerek kalmıyor bilmeyenler için hatırlatayım.

Alıntıları Göster
    Hayırlısı olsun @AnotherDay.
    Darısı bizlerin başına...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Alıntıları Göster
    @Affliction

Hayırlı olsun, artık foruma uğrama, git oyunların tadını çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

@Affliction

Alıntıları Göster
    Oynuyorum şuanda. Arkadaşlarla party yapıyoruz bide.

Ses komutlarını ezberledim biraz.

Kinect Adventures'a bayıldım yahu.

Algılama sistemi mükemmel aletin.

Amazon.com'dan bir ürün daha sipariş veriyorum şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

@Affliction

Alıntıları Göster
    Benim cihazda geldi hepimize hayırlı uğurlu olsun.
     Kinect Temin Etme Konusu - Amazon furyası devam ediyor. 150 kişiyi devirdik !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Heisenberg. -- 24 Aralık 2010; 18:31:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .Heisenberg.

Benim cihazda geldi hepimize hayırlı uğurlu olsun.

Alıntıları Göster
    ben de verdim siparişi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TEREROKA

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu ürünler neden gümrüğe takılmadı ? İyi olmuş, yanlış anlamayın da neden daha önce bunu düşünememiştik. O zaman gümrük kanunları filan mı değişikti ? Amazon Türkiye'ye gönderim yapmıyor muydu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Amazon.com'a ve başta bizlere Amazon.com'u haber veren tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Sizlerin sayesinde biz de Kinect sahibi olduk.

DHL'nin kargo takip sayfasında ''Kurye ile dağıtıma çıktı'' yazısını gördükten tam 1 saat içinde Kinect iş yerime geldi. Ama hemen eve gitmedim yan komşuda çay keyfi yaptım. Birazdan deneyeceğim Kinect'i.

Sıcak günün sıcak görüntüleri gelsin şimdide: Verbatimlerin ne olacağını çok iyi biliyoruz.

Hayırlı olsun mirim.Bol bol dans parti döner artık.

Alıntıları Göster
    Dun hepsiburada.com da xbox 360 4GB siparisi vermistim hala dagitima cikmadi paketleme sirasinda diyor... kinect icin zaten aliyorum... maddi sikintilar bi tarafa dayanamdim kinecti nasil en ucuz alirim diye aradim tabi ilk amazona bakmistim:) shopping.com flan derken en ucuz orasi diyerekten direk siparis verdim adamlar masallah hemen ship ettiler... sonradan aklima geldi simdi forumdaki milleti bi yokliyim acaba turkiye icinde daha ucuz satan varmidir falan diye sizde amazonu konusuyormussunuz icim rahatladi vallaha:) simdi benim anlamadigim tek sey hepsiburada.com amazonun heralde 100/10 u kadar bile siparis almiyorken nasil bu kadar yavas olabiliyorlar?? isin garip tarafi 1 gun sonra amerikadan siparis verdigim kinect, hepsiburadadan siperis verdigim xboxtan once gelicek gibi gorunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Arkadaşlar bu ürünler neden gümrüğe takılmadı ? İyi olmuş, yanlış anlamayın da neden daha önce bunu düşünememiştik. O zaman gümrük kanunları filan mı değişikti ? Amazon Türkiye'ye gönderim yapmıyor muydu ?

Alıntıları Göster
    bence herkes amazon'un Türkiye'ye göndermediğini düşünüyordu( ben dahil ) funky_boy arkadaşımız saolsun. bide eskiden sınır bildiğim kadarı ile 100 avroydu şu anda 150 avro
  • quote:

eskiden surekli myus.com araciligi ile alisveris yapardim mail forwarding seklinde... sonradan 120 euro limiti kondu yurtdisindan girislere (2005-2007 civarlarinda).. bir degisiklik olmadiysa hala 120 euro olsa gerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyDeS

bence herkes amazon'un Türkiye'ye göndermediğini düşünüyordu( ben dahil ) funky_boy arkadaşımız saolsun. bide eskiden sınır bildiğim kadarı ile 100 avroydu şu anda 150 avro

her urun icin farkli gonderi kurallari var, urun bilgileri arasinda soyle bir kisim var (kinectin sayfasindan ornek veriyorum)

Product Details

Shipping: This item is also available for shipping to select countries outside the U.S. --- bu kisimda ABD disinda bazi ulkelere de gonderilebildigi yaziyor
    ASIN: B002BSA298
    Product Dimensions: 14.8 x 5.9 x 4.8 inches ; 3.1 pounds
    Media: Video Game
    Release Date: November 4, 2010
    Average Customer Review: 4.5 out of 5 stars See all reviews (383 customer reviews)
    Amazon Bestsellers Rank: #4 in Video Games (See Top 100 in Video Games)

bu da bir flat panel televizyonun urun sayfasindan;
    Product Details
    Size: 32-Inch

Product Dimensions: 31.1 x 8.5 x 22.7 inches ; 22.9 pounds
    Shipping Weight: 27 pounds (View shipping rates and policies)
    Shipping: Currently, item can be shipped only within the U.S. ------------------ bu urunun sadece ABD icinde goderisinin yapildigini yaziyor
    ASIN: B003XU7AP2
    Item model number: LC32iH56
    Average Customer Review: 3.8 out of 5 stars See all reviews (61 customer reviews)
    Amazon Bestsellers Rank: #134 in Electronics (See Top 100 in Electronics)
    #6 in Electronics > Televisions & Video > Televisions > TVs
    Date first available at Amazon.com: August 1, 2010

herhalukarda sepete atip odeme yapmaya calistiginizda gonderilmiyorsa, uyari vericektir...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozthewiz

quote:

eskiden surekli myus.com araciligi ile alisveris yapardim mail forwarding seklinde... sonradan 120 euro limiti kondu yurtdisindan girislere (2005-2007 civarlarinda).. bir degisiklik olmadiysa hala 120 euro olsa gerek...

Alıntıları Göster
    Ben tekrardan Amazon.com'dan büyük kolili ürün aldım. DHL ile geldiği için içim çok rahat.

Gümrük olayı için şans dileyin tekrardan arkadaşlar. :)

Bu arada Dance Central bitmiş. Takayım DVD'yi.

• Yıl başından sonra alsak yüne gümrük bu şekilde olur mu acaba? Şimdi Aral ürünü getirip uçuk bir fiyata satmaya kalkarsa bendw yurt dışından almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okttay

Yıl başından sonra alsak yüne gümrük bu şekilde olur mu acaba? Şimdi Aral ürünü getirip uçuk bir fiyata satmaya kalkarsa bendw yurt dışından almayı düşünüyorum.
    Bende siparişi verdim.normal adres,kart bilgilerini yazıp ödeme yaptım.başka bir şey yapmak gerekmiyor sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEREROKA

Alıntıları Göster
    Amazondan bankamatik kartıyla alışveriş yapablirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

Amazondan bankamatik kartıyla alışveriş yapablirmiyiz?

odeme kismina geldiginde ''visa electron'' yada ''maestro card'' seceneginden seninki hangisiyse secip odemeyi yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozthewiz -- 24 Aralık 2010; 19:06:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozc

@Affliction

Hayırlı uğurlu olsun, umarım çabuk bıkmadan oynarsın. Isınmayı unutmayın

Alıntıları Göster
    slm arkadaşlar bende kinect sahibi oldum :D

bir çok forumda vb de gördüğüm kinect adventures oyunu içindeki fitness dance vb demolarına nasıl ulaşabilirim
    ilk ekrandaki start ın sol alt köşesinde bir link varmış diye okudum yabancı forumlardan ama bende öyle birşey çıkmıyor

en uygun fiyatlı ve hızlı ulaştıran oyun nereden alabilirim playasia amazon sendit vb den

yardımcı olursanız çok sevinirim
    teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterHungry

Bende siparişi verdim.normal adres,kart bilgilerini yazıp ödeme yaptım.başka bir şey yapmak gerekmiyor sanırım?

Gerekmiyor.

----------

Bu arada Dance Central mükemmel.

• quote:

Orijinalden alıntı: odin75

slm arkadaşlar bende kinect sahibi oldum :D

bir çok forumda vb de gördüğüm kinect adventures oyunu içindeki fitness dance vb demolarına nasıl ulaşabilirim
    ilk ekrandaki start ın sol alt köşesinde bir link varmış diye okudum yabancı forumlardan ama bende öyle birşey çıkmıyor

en uygun fiyatlı ve hızlı ulaştıran oyun nereden alabilirim playasia amazon sendit vb den

yardımcı olursanız çok sevinirim
    teşekkürler

Oyunun orjinal ise ana menünün sol alt tarafında o demolara ulaşabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.