Şimdi Ara

Kinect Temin Etme Konusu - Amazon furyası devam ediyor. 150 kişiyi devirdik ! (119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.335
Cevap
2
Favori
160.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan harbi bahtsoz bedeviyim urun oglen geldi sirkete kutuyu acmadim eve gidince acarim aksam dedim aksam 10 gibi eve bi geldim buyuk bir hevesle kutuyu actim bi baktim adaptorun ucu amerika cevirici lazim kaldik yarina :)
  • Oyunlarda toplu alimda tek kargo parasi aliyorlar bende 2 tane kinect oyunu aldim 26 dolar kargo parasi aldi
  • kardeş buna bahtsız bedevilik denmez, okumamak denir en az üçyüz kere yazıldı uygun fiş alın diye

edit: off ya 26 dolar da baya iyiymiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renzokuken -- 31 Aralık 2010; 0:33:07 >
  • maşallah baya alan olmuş
  • arkadaşlar bugün kinectimle oyun oynarken daha geniş açı yapmak için tv min üzerine koydum..fakat kamera yukarı dogru kalkarken cihazım arkaya doğru düştü üzerinde çizikler olustu...sanki algılamasında da problem var gibi oldu yada bana ögle gelmeye basladı....mesela adventur oyununda kamera o kadar dikleşiyor ki belden üstümü alııyor bacaklarım yok...bimiyorum ama moralim bozuldu soğudum sanki...
  • Bende amazondan 3 kinect oyunu siparişi verdim. Yıl sonu zaten , battı balık yan gider. 31 usd kargo parası tuttu. Birde duvara asma aparatı alayım dedim ama Türkiye'ye göndermedi.
    Aldığım oyunlar dance central, your shape fitnes evolved ve sports.
  • Beni de listeye ekleyebilirsiniz arkadaşlar. Bugün geldi kinect. Yalnız oyunlar İstanbul'a geldiği halde orada takılıp kaldı. Gümrükle ilgili bir şey yazmıyor ama takılmış olabilir mi acaba? Fiyatı kinect'in yarısı bile değil oysa. Buna mana verebilen var mı?

quote:

12 Konteyner çıkış noktasından ayrıldı ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 15:43

11 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 15:43

10 Konteyner varış noktasında ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 10:18

9 Konteyner çıkış noktasınd
    an ayrıldı LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 05:45

Bu arada hepsiburada hala Xbox'ı göndermedi, bende iptal işlemlerini başlattım Gold'dan alacağım artık.

Son olarak haber veren ve cevaplarıyla yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İş bankası da garanti gibi komisyon aldı galiba. Hem taksit yapma hem de 10 lira komisyon al. İş bankasına da

• quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

İş bankası da garanti gibi komisyon aldı galiba. Hem taksit yapma hem de 10 lira komisyon al. İş bankasına da

bazı bankalar ekstre kesilme günü düzeltme yapabiliyorlar. kur ayarı yapılabiliyor. ufak da olsa 5-10 tl düşebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

kardeş buna bahtsız bedevilik denmez, okumamak denir en az üçyüz kere yazıldı uygun fiş alın diye

edit: off ya 26 dolar da baya iyiymiş :)

hocam valla yılsonu işler buara baya yoğun o yüzden çok fazla okuma fırsatım olmadı amazon lafını bile duyar duymaz hiç okumadan etmeden aldım hemen fiş dediğin sadece ucuna bir tane çevirici alıcam dimi 5 liralık yoksa aynı xbox ta olduğu gibi 110 u 220 ye çeviren ataba gibi bişey almıcaz dimi???

evet kargo parası 26 dolar tuttu ama Allahta 2.oyun %50 indirimliydi de çok fazla girmedi...

• harmonyaa, sadece fiş ucu alacaksın, 5 TL bile değildir.
  • 1 ila 3 lira arası değişiyor elektrikçilerde bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

juicecorner,

4 oyun için ne kadar kargo parası verdin ayıptır sorması ?

Yok sorun değil de 33,95 tuttu kargo. 2. ürüne %50 iskontodan yararlandım Allah'tan.
  • Herkese günaydın.
    Biraz önce okuduğum haberi sizlerle paylaşmak istiyorum. Umarım bizim KINECT'leri kapsamıyordur

Yurtdışından 'elektronik' getirmek artık paralı!
    2011 yılı için geçerli olmak üzere, ticari ithalat maksadı dışında yurtdışından getirilecek televizyon, radyo, video, kamera uydu alıcısı gibi cihazlardan bir defaya mahsus 10-215 euro arasında ücret alınacak.
    Bakanlar Kurulu'nun konuya ilişkin kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
    Karara göre, ticari ithalat maksadı dışında yurtdışından getirilecek renkli televizyon, siyah-beyaz televizyon, radyo, video, televizyon uydu alıcıları, birleşik cihazlar ile bunların dışında kalan radyo, televizyon yayını almaya yarayan her türlü cihazlar için bir defaya mahsus ve 2011 yılı için olmak üzere, değişen tutarlarda ücret alınacak.

Şaka değil gerçek!..

Bu çerçevede, renkli televizyonlardan 51 ekrana kadar (51 ekran dahil) 55 euro, 51-67 ekran arası (67 ekran dahil) 85 euro, 67-85 ekran arası (85 ekran dahil) 120 euro, 116 ekran ve yukarı 150 euro, oto televizyonu için de 85 euro alınacak.

Siyah-beyaz televizyonlar için 51 ekrana kadar (51 ekran dahil) 25 euro, 51 ekrandan yukarı olanlar ve oto televizyonları için 30 euro, cep tipi radyo alıcıları ile saatli radyo ve radyolu saatler, radyolu cep telefonları, bir müzik aleti (elektronik org gibi) üzerindeki radyolar, oyuncalar üzerindeki radyolar, ışıldaklar ve radyolu vantilatörler için 10 euro istenecek.

Oto alıcıları için 15 euro, taşınabilir radyo alıcıları için 25 euro, rack tipi birleşik cihazlardan radyo alıcı kartları ve videolar ve video kamera için de 180 euro ödenecek.

Öte yandan tek kanallı televizyon uydu alıcı cihazları için 30 euro, çok kanallı olanlar için 70 euro, birleşik cihazlar için (kombine) de 35 euro ile 180 euro arasında değişen tutarlarda ödeme yapılacak.

Söz konusu cihazlar dışında kalan, radyo ve televizyon yayımını almaya yarayan her türlü cihaz için 180 euro ödenmesi gerekiyor.

• Hocam bunlar bandrol gerektiren cihazlar için, kinect'i kapsamaz bence.
  • Arkadaş, insan "Kinect oyununa başlamadan ısınma hareketleri yapın" diye uyarır.. Zaten yarin de mesai var.
    Hiç düşündünüz mü? Amazon Kinect'i ve oyunları TR'ye gönderirken, daha ucuz diğer ürünleri neden göndermiyor.
    Bence bu adamlar, Kinect aracılığla Türk insanın ev hayatını görüp, kıvrak göbek hareketlerinin analizini yapacaklar ve ilerde bunları bizim aleyhimize kullanacaklar ya da don gömlek hoplayıp zıplarken çekilmiş foto ve videolarla ilerde şantaj yapacaklar.
    Aman dikkat...
  • Ee özelleştirme suyunu çekti tabi paçalara kadar nerden vergi alcaklarını şaşırdılar, yakında birer defaya mahsus Pazartesi vergisi, Salı vergisi vs çıkarsa şaşırmam..
  • az önce amazondan bir sey almaya çalışırken turkiyeye gönderemeyiz diye bir ibare çıktı, amazon tr ye gönderimi kapattı sanırım, geçmiş olsun.

düzeltme; farklı bir aparat içinmiş, kinect göndermeye devam ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Heisenberg. -- 31 Aralık 2010; 9:59:47 >
  • Belli fiyatı geçen ütrünleri yolluyorlar sanırım. Az önce ben de LCD üzeri aparatını alayım dedim 35 dolar tuttu ve o adrese gönderemeyiz dedi.
  • Bende bir duvar veya tv ustu aparatı düşünüyordum ama amazon göndermedi TR'ye. Bu tip bir sey alan veya bir yaratıcılık gösteren arkadaş var mı?
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.