Şimdi Ara

Kinect Temin Etme Konusu - Amazon furyası devam ediyor. 150 kişiyi devirdik ! (116. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.335
Cevap
2
Favori
159.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jakin33

Bu işten iyi anlayan biri banada alabilirmi ? Ben hesabiniza parayi yatirsam :) lütfen ingilizcem zayif kredikartim yok. Yardimci olursaniz sevinirim :)
    Aha konuda bi papağan eksikti o da oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Aha konuda bi papağan eksikti o da oldu.

Alıntıları Göster
    Funky_boy kardeşim namı diğer amazon fatihi sayende ucuza kinect sahibi olduk,Allah senden ve dh ekibinden razı olsun.Benim 4 yaşındaki oğlanı oynarken görmeniz lazım.Siparişi pazartesi verdik bugün geldi süper yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adoni -- 30 Aralık 2010; 16:04:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: adoni

Funky_boy kardeşim namı diğer amazon fatihi sayende ucuza kinect sahibi olduk,Allah senden ve dh ekibinden razı olsun.Benim 4 yaşındaki oğlanı oynarken görmeniz lazım.Siparişipazartesi verdik bugün geldi süer yaaa

Hayırlı olsun... Bende yarın kuzenlere oynatcam inşallah...
  • Benimkide geldi amazondan. Alıp açtim içine baktım sonra dışarı çıktım. Biraz da o beni beklesin :)
    listeye ekleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toriik

Benimkide geldi amazondan. Alıp açtim içine baktım sonra dışarı çıktım. Biraz da o beni beklesin :)
    Bu arada cardfinans benimkinide 4 taksit yapmış biyüüüüüüüü
  • quote:

Orijinalden alıntı: toriik

Benimkide geldi amazondan. Alıp açtim içine baktım sonra dışarı çıktım. Biraz da o beni beklesin :)
    Arkadaşlar listeye benide ekelyebilrsiniz sonunda bende bi kinect sahibi oldum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyDro-X-GEN

Arkadaşlar listeye benide ekelyebilrsiniz sonunda bende bi kinect sahibi oldum...

Alıntıları Göster
    Kinect geldi, şimdi de oyun zamanı :) DMS'ye gidip 25'lik Verbatim DVD +R DL disk aldım. İyi bir paylaşım yeri buldum, buradan HotFile linklerinden indirmeye başladım.. 5 oyun indi, birazdan DVD'ye yazıp akşam deneyeceğim, bakalım ne olacak.. Site adresini isteyen olursa özel mesaj ile ulaşabilir :)

Bu arada benim XBOX setim şöyle oldu;

XBOX 360 Slim 4 GB Oyun Konsolu (6. ay üretimi DVD'si değiştirilmiş FW'li) + 2. Orijinal kol + 15 Oyun = 640 TL
    250 GB HDD (Slim için üretilmiş olanlardan) = 135 TL
    Kinect = 270 TL

TOPLAM = 1.045 TL

Muhteşem bir set oldu

Düzeltme : Adres silindi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhdrzrn -- 30 Aralık 2010; 16:39:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bhdrzrn

Kinect geldi, şimdi de oyun zamanı :) DMS'ye gidip 25'lik Verbatim DVD +R DL disk aldım. İyi bir paylaşım yeri buldum, buradan HotFile linklerinden indirmeye başladım.. 5 oyun indi, birazdan DVD'ye yazıp akşam deneyeceğim, bakalım ne olacak.. Site adresini isteyen olursa özel mesaj ile ulaşabilir :)

XBOX 360 Slim 4 GB Oyun Konsolu (6. ay üretimi DVD'si değiştirilmiş FW'li) + 2. Orijinal kol + 15 Oyun = 640 TL
    Kinect = 270 TL

TOPLAM = 1.045 TL

Muhteşem bir set oldu

Düzeltme : Adres silindi..

Alıntıları Göster
    Bonus Yurt dışı alışverişlerine 3 taksit kampanyası yapmış. Bilginize

http://www.bonus.com.tr/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx?campaignId=626

• quote:

Orijinalden alıntı: AthloN

Kinect geldi, şimdi de oyun zamanı :) DMS'ye gidip 25'lik Verbatim DVD +R DL disk aldım. Aşağıdak, adresi buldum, buradan HotFile linklerinden indirmeye başladım.. 5 oyun indi, birazdan DVD'ye yazıp akşam deneyeceğim, bakalım ne olacak..

Kinect Oyun Bağlantısı > *****************************************

Kinect = 270 TL

TOPLAM = 1.045 TL

Muhteşem bir set oldu

dostum linki sil forumda illegal paylaşım yasak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimalp

Forum kurallarını biliyorum da bu site adresi sakıncalı olmaz diye düşünmüştüm. Neyse yine de kaldırdım. İsteyen olursa özelden konuşuruz..

Teşekkürler

• quote:

quote:

Forum kurallarını biliyorum da bu site adresi sakıncalı olmaz diye düşünmüştüm. Neyse yine de kaldırdım. İsteyen olursa özelden konuşuruz..

Teşekkürler

Alıntıları Göster
    oleyyy sayenizde ben de ucuz yollu bir kinect sahibi oldum.

Ama bi sorun var ben de XBOX 360 yok şimdi araştırıp unu da almayı planlıyorum

• quote:

quote:

Teşekkürler

Alıntıları Göster
    Kinecti kurdum, ayakları görmedi ama oyunları oynayabildim. Sportsa takılayım dedim, öldüm, bittim, eridim resmen, boks, kalecilik ve masa tenisi üst tarafı, kaleye gol atma iste alt tarafımı felç etti

Geberiyorum, çay molası verdim şimdi.

• quote:

quote:

Teşekkürler

özeldende bu tür paylaşım yapmak yasak diye biliyorum daha önce özelden download linki paylaştığım için ceza almıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: i39AHiM

quote:

Kinect geldi, şimdi de oyun zamanı :) DMS'ye gidip 25'lik Verbatim DVD +R DL disk aldım. Aşağıdak, adresi buldum, buradan HotFile linklerinden indirmeye başladım.. 5 oyun indi, birazdan DVD'ye yazıp akşam deneyeceğim, bakalım ne olacak..

Kinect Oyun Bağlantısı > *****************************************

Kinect = 270 TL

TOPLAM = 1.045 TL

Muhteşem bir set oldu

Alıntıları Göster
    Annemler sağolsun bugün DHLden teslim alabilmişler. Sağolasın amazon; bu konuda denemeyi yapan ve bizimle de hemen paylaşan funky_boy ve diğer arkadaşlara teşekkürler .
    artık oyun zamanı.

• quote:

Biri banada alabilirmi ? Ben hesabiniza parayi yatirsam :) lütfen ingilizcem zayif kredikartim yok. Yardimci olursaniz sevinirim :)
    Arkadaşlar ,şuan itibariyle amazondan kinect almış bulunuyorum.4-6 Ocak Teslimat görünüyor .hayırlısı deyip takip edeceğiz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdertyan

Arkadaşlar ,şuan itibariyle amazondan kinect almış bulunuyorum.4-6 Ocak Teslimat görünüyor .hayırlısı deyip takip edeceğiz artık.

Alıntıları Göster
    Merak etme benim teslimat tarihi 31 aralık görünüyordu. Ankara'da olduğum halde bir gün öncesinden getirdiler
  • quote:

Biri banada alabilirmi ? Ben hesabiniza parayi yatirsam :) lütfen ingilizcem zayif kredikartim yok. Yardimci olursaniz sevinirim :)
    Listeye ekleyeceğim birazdan sizleri.

Elim yağlı, şuan ekleyemem. Şu cips bitsin geliyorum hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Hocam benide ekleyebilirsin... i30ALP olarak. Yönetime nick değişimi için talepte bulundum. Xbox 360 Gamertag ile aynı olsun istiyorum sitedeki nickim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Alıntıları Göster
    Gelmiş paket eve, ama ben şantiyedeyim hala akşama inşallah.
    Emeği geçenlere teşekkürler...
  • Bugün tam 20 kişi kinect sahibi olmuş.

omersenel
    yıldırım35
    doziz
    SultanApex
    hdblack35
    trevanian000
    neo2004
    arnex7
    aneles
    HiAxiSheytan
    AthloN
    atmer
    ismailborayucel
    harmonyoa
    darkness_kaan
    toriik
    DoubleSlayer
    boradiz
    i30ALP
    mozc
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.