Şimdi Ara

Kimya özel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Duymazsın bir tanedir Oktay hoca ticari amaç falan yok aldığın paketler kadar deneme tekrar testleri vs hazırlıyor sonlara yakın tamamen öğrenci odaklı zamanını karşılıksız öğrenciye ayırıyor ekstra para almıyor hazırladığı tekrar videolarına özetlere önceden hazırladığı denemelere de erişebiliyorsun yetiştirebildiği kadar faydalı şeyler hazırlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktay hoca kimya konusunda benim için efsanedir sadece oktay hocanın konu anlatımı vs kullanılarak full yapmak kesinlikle mümkün çok kaliteli bir anlatımı var kendisinin
  • Ücretli ders satan hocalar genelde popülerleştikten sonra öğrenciyi takmıyor maalesef bu durum çok üzücü ve sinir bozucu çünkü zamanında tanınmak için her şeyi yapıyorlar videoları paylaşın vs vs...

Oktay hoca böyle olmayan sınırlı kişilerden biri hiç çizgisini bozmadı hep öğrenciden yana oldu zaten bu işe ilk başladığından beri forumda da bir tane kötü konusunu göremezsiniz veridğiniz paranın karşılığı da alınan bilgi değil zaten ücreti gerçekten az kalıyor :)
  • fenelony kullanıcısına yanıt
    Oktay hoca'dan ders çalışıp da pişman olan görmedim. senelerdir bu forumda takılıyorum, kimya özel hakkında olumsuz yorum yok. (tecrübeyle sabit.) sadece biraz yavaş konuştuğuna dair olumsuz yorum var ama onu da videonun hızını arttırarak halledebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenmazel -- 6 Temmuz 2020; 6:57:24 >
  • Oktay hoca kraldır, 11. Sınıfta tyt-ayt paketi almıştım, ücret almadan 1 yıl daha uzatmıştı sınav döneminde de kullanmam için

• Kimyayı bu adam sayesinde full yaptım.Mezuna kalsam 200 tl fazla olsa yine alırdım.

• Stewartteoremi kullanıcısına yanıt
    Hocam 11 12 de fizik için ücretli umut öncül veya esş kullandın mı kullandıysan nasıl buldun?

• bekareeksidörtace B kullanıcısına yanıt
    Kullanmadım hocam, youtubedan hallettim tyt fizik 2y ayt fizik 1y geldi gerçi tam halledememişim herhalde :D
  • Stewartteoremi kullanıcısına yanıt
    Yok hocam gayet iyi aslında youtubedan kimi izlemiştin?

• bekareeksidörtace B kullanıcısına yanıt
    umut öncül, esş bu ikisinden anlamazsam konuyu yazardım önüme çıkan videoları incelerdim tek tek
  • Oktay hocam youtube videolarıyla bile piyasanın kralıdır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • theiceman07 kullanıcısına yanıt
    Son gün attıkları videolarda tüm ayt yi tekrarladı

• theiceman07 kullanıcısına yanıt
    aynen öyle. 5-6 yıllık youtube videoları bile çoğu güncel youtube kimyacısına taş çıkartır.
  • 12.sınıfken bu hocayı kullanmıştım. Memnun kalmıştım, bana ve kimyama çok şey katmıştı. Mezuna kaldım falan başka dersler yüzünden. Bu sene son tekrar testleri, konu özetleri yayınladı ama bu içeriği paket alanlara veriyordu. Kendisinden rica ettim ve bana ücretsiz bir şekilde vermişti. Bu adama bu yüzden saygım çok büyük. İşin parasında olsa behzat gibi dudak büyük hevele hübele yapardı ama yapmadı.
  • adam gibi adam be. bu ve buna benzer örnekleri gördükçe hocaya saygım daha da artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenmazel -- 6 Temmuz 2020; 21:28:56 >
  • 11. sınıfta yazılılara youtube videolarıyla çalışırdım, gerçekten anladığımı hissediyordum. (2018 mezunuyum.)
    bu sene de sayesinde yanlış kontrol etmediysem 1 yanlışım var. öğretmen gibi öğretmendir. iyi ki var oktay hocamız.

• Derslerini incelediğimde bana gereksiz uzun gelmişti. o kadar uzun derslere gerek var mı sizce arkadaşlar yoksa kimya adası falan yeterli olur mu
  • StingDominate S kullanıcısına yanıt
    Yeterli olur kimya adası da ama kafan rahat olur kimya özelle en ince ayrıntısına kadar görmüş olursun

• StingDominate S kullanıcısına yanıt
    Aynen, arkadaşın dediği gibi kimya adası da iş görür ama 1 soru bile kaçırmak istemiyorum, işimi garantiye alayım diyorsan kimya özel'den daha iyisi yok.
  • MylesKenn M kullanıcısına yanıt
    Bu kesinlikle doğru

Rasul'e instagramdan yazıyorum görüldü bile atmıyor, kızlara direkt tel numarasını atıyomuş :D

Ertem Siyah Şişe önceden ya hemen cevap verirdi ya da 1 2 gün sonra, artık görüldü atıyor sadece...

Kimya özel ne zaman soru sorsam gördüğünde cevaplıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rivaul -- 7 Temmuz 2020; 10:53:44 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.