Bildirim
kimya'dan bir konu önerir misiniz?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hepsi birbiriyle bütün hocam molden baslaman lazım molü biliyosan hepsi aynı zorlukta -
hız enerji dengeye bak derim bitirirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. eneox
hepsi birbiriyle bütün hocam molden baslaman lazım molü biliyosan hepsi aynı zorlukta
ygs kimya full var hocam. gazlar falanda var. mol biliyorum yani sorun yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gandalfin elemani
quote:
hepsi birbiriyle bütün hocam molden baslaman lazım molü biliyosan hepsi aynı zorlukta
ygs kimya full var hocam. gazlar falanda var. mol biliyorum yani sorun yok.
biliyosan izle hocam yaparsın soru cözmeye bile gerek yok onları bildikten sonra -
quote:
quote:
quote:
biliyosan izle hocam yaparsın soru cözmeye bile gerek yok onları bildikten sonra
hocam ortalama kaç net getirir sizce bu denge hız enerji üçlüsü? bir de hangi sıralama ile izleyeyim? -
quote:
quote:
quote:
quote:
biliyosan izle hocam yaparsın soru cözmeye bile gerek yok onları bildikten sonra
hocam ortalama kaç net getirir sizce bu denge hız enerji üçlüsü? bir de hangi sıralama ile izleyeyim?
kimyada enerji ile başla netleri bilmiyorum hocam
-
Denge hız enerji ort 3 soru
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Denge hız enerji ve elektrokimya ekle bunun yanına al sana 5-6 net -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
hocam ortalama kaç net getirir sizce bu denge hız enerji üçlüsü? bir de hangi sıralama ile izleyeyim?
kimyada enerji ile başla netleri bilmiyorum hocam
Teşekkür ederim değerli dostlarım, yarın gerçekleşecek sınavda başarılar dilerim. Sağlıcakla kalın.
-
hız derim ben
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X