Şimdi Ara

Kimya Adası mı Gülçin Hoca mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TYT Kimya için hangisi daha detaylı anlatıyor?

• Ben kimya adasını beğenemedim ya gülçin hocada hem uzun sürmüyor kimya 7 saatte tyt kimyayı bitirebiliyosun
  • Gülçin hoca

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TYT Gülçin AYT kimya özel yaptım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: heylookmaImadeit

Ben kimya adasını beğenemedim ya gülçin hocada hem uzun sürmüyor kimya 7 saatte tyt kimyayı bitirebiliyosun
    Bitirdikten sonra netleriniz ne duruma çıktı hocam

ikisi arasında süre olarak çok fark var detayları atlamıyor mu gülçin hoca
  • GeometriciÇocuk G kullanıcısına yanıt
    Hocam dilciyim zaten fenim bomboş fene özellikle kimyaya çok süre ayırma şansım yok o yüzden mecburum diyebilirim ama eğer detaylı olarak çalışacak olsam da kimya adasından izlemezdim bir kimya hocası var baya iyi genç kimyacım diye ama ücretli dersleri ve ücretleri çok yüksek değil araştırabilirsin biraz youtubedan 30 liraya tüm tyt konuları var bir de 100 liraya 1 aylık tyt kampı yanında da 345 kimya kitabı yolluyor ayrı bir ücret vermiyorsun kitaba ya da kargoya
  • quote:

Orijinalden alıntı: heylookmaImadeit

Hocam dilciyim zaten fenim bomboş fene özellikle kimyaya çok süre ayırma şansım yok o yüzden mecburum diyebilirim ama eğer detaylı olarak çalışacak olsam da kimya adasından izlemezdim bir kimya hocası var baya iyi genç kimyacım diye ama ücretli dersleri ve ücretleri çok yüksek değil araştırabilirsin biraz youtubedan 30 liraya tüm tyt konuları var bir de 100 liraya 1 aylık tyt kampı yanında da 345 kimya kitabı yolluyor ayrı bir ücret vermiyorsun kitaba ya da kargoya
    Anladım hocam teşkkür ederim bilgi verdiğiniz için

biyoloji için öneriniz var mıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam benim tavsiyem selin hoca fakat kişiden kişiye değişir bu birkaç hoca dinle illa biri hoşuna gider hani şöyle bi kavram yok en iyisi diye kimsenin beğenmediği hoca senin hoşuna gidebilir sevdiğin hoca olunca çok daha iyi öğreniyorsun
    Selin Hoca.

Ellerinden öpmek lazım Selin Hoca'yı cidden. "Burası önemli" ile başlayan her cümlesinden illa soru geliyor denemelerde, soru bankalarında. Eksiksiz, tane tane ve güzel anlatıyor. Biyokamp serisinden çalışıyorum ben, düzenli tekrarlarınızı yaptığınız müddet yeterli oluyor. En azından kendi adıma yeterli olduğunu söyleyebilirim. 15 videoda Tyt'yi, 17-18 videoda da Ayt'yi bitiriyor olması lazım zaten. Her bir videosu ~50 dk filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HacettepeTıp2019 -- 8 Şubat 2019; 5:25:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.