Şimdi Ara

Kimya 27.Soru Hatalı mı?[Çamaşır Suyu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdakilerden hangisi, çamaşır suyunun etken
    maddesi olan sodyum hipokloritin formülüdür?

demiş soruda NaClO diyor cevap anahtarı bendeki mi yanlış arkadaşlar yokas herkes de var mı bu hata?

Kimya hocama sordum o da kesinlikle cevap NaClO4 hatalı bakmışsındır diyor bir de azar işittim hocadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnbackus -- 14 Mart 2016; 19:04:11 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Dont feed the troll

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizik hocasinami sordun kardeş ?

• Trolldür heralde millet bakmayın hiç o kadar kimya eğitimi almış bir hoca bunu bilmeyecek değildir yani umarım :D
  • Dostum kimya hocanı değiştir istersen

https://tr.wikipedia.org/wiki/Sodyum_hipoklorit
  • Bence 159 soru yanlış. Hepsi iptal olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Fizik hocasinami sordun kardeş ?

Kafkas Fen Bilgisi Mezunu ama Kimya anlatıyor.kaliteli hoca Simyadan Kimyaya felan çok kral anlattı anlamadığım kalmadı mesela Aristonun 4 elementi olsun hemen yamuk kare çiziyon sonra köşelere ıslak kuru soğuk sıcak yazıyon sonra yerleştiriyon şak diye çıkıyor.Ondan sonra Porselen Seramik de çok iyi anlattı.Mesela porselen ışığı geçirir seramik geçirmez.bunu Türkiyedeki hocaların yarısı bilmez dedi ayrıntılara giriyom ben dedi.Hoca sağlam yani şüphem yok.Ama anlamadım ben bu soruyu.

Tekrar aradım sordum garipsedi yine yemekteymiş. Na kaç alır dedi +1 Dedim Cl Dedi +7 dedim Oksijen dedi -2 dedim .E evladım kendin diyon NaClO olursa O -8 alır Oksijen nasıl -8 alsın hep -2 alır o yüzden NaClO4müş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnbackus -- 14 Mart 2016; 19:11:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu çocuk ya taşak geçiyor ya çok saf
  • Dersane hocamı da mı arayım beyler bir yardım yav önemli.Bir de puanza doğru mu geçen seneler için

• quote:

Orijinalden alıntı: johnbackus

quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Fizik hocasinami sordun kardeş ?

Kafkas Fen Bilgisi Mezunu ama Kimya anlatıyor.kaliteli hoca Simyadan Kimyaya felan çok kral anlattı anlamadığım kalmadı mesela Aristonun 4 elementi olsun hemen yamuk kare çiziyon sonra köşelere ıslak kuru soğuk sıcak yazıyon sonra yerleştiriyon şak diye çıkıyor.Ondan sonra Porselen Seramik de çok iyi anlattı.Mesela porselen ışığı geçirir seramik geçirmez.bunu Türkiyedeki hocaların yarısı bilmez dedi ayrıntılara giriyom ben dedi.Hoca sağlam yani şüphem yok.Ama anlamadım ben bu soruyu.

Tekrar aradım sordum garipsedi yine yemekteymiş. Na kaç alır dedi +1 Dedim Cl Dedi +7 dedim Oksijen dedi -2 dedim .E evladım kendin diyon NaClO olursa O -8 alır Oksijen nasıl -8 alsın hep -2 alır o yüzden NaClO4müş.

Troll dediğin böyle olur. Bakın da feyz alın. Öyle mantıklı sallamış ki senin adın X dese inandirabilir.

Helal koca yürekli

• Yav Beyler bu nasıl kimya bu nasıl fen yav bir el atın

• Hocam takdir ettim, helal olsun.

• Blok.

• NaClO imiş beyler kaç dakikadır sinirden kendimi parçalıycam bir kimya hocası bunu nası bilemez ülkenin hali bu mu

• Yetenekli troll. Mesajdaki paragrafı beğendim.
  • sınavda ki en kesin net soruyu mu yanlış diyorsun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.