Şimdi Ara

KİMSENİN KİMSEYE SAYGISI KALMAMIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kamu kurumunda veznedar olarak çalışıyorum. bir vatandaş geldi önce. 6 tane işlemi var toplamda ve makbuz kesip ücretlerini alacağım. biraz fazla işlem olduğundan o ödedi toplam ücretini ve makbuzlar kesilene kadar oturdu beklemek için. neyse, vezne önü boşalınca başka biri geldi (oturan adamın işlemini gördü) ve önce biraz bekledi önümde. 55 yaşlarında bir adamdı. 1-2 dk sonra kzıgın bir tavırla '' üff, sen benimkini aradan al yap onunki çok sürer'' dedi. o bu sözü söylediğinde 3 işlemi kalmıştı diğer adamın. onlarda 2-3 dk da bitecek şeylerdi. bende '' sıranızı bekleyin ondan sonra sizinkini yapacağım'' dedim. yine kızgın birşekilde dayattı acelem var diye. bende dedim ki o zaman bak adam hemen arkanda oturuyor izin al yapayım seninkini. utandı söyleyemedi sonra ben adamı rencide etmek için yüksek sesle karşıda oturan adama söyledim. bak ''bu adam benimkini önce yap diyor iznin var mı'' diye . o da ''benim de acelem var olmaz'' dedi . somurta somurta oturdu sırasını öne almak isteyen adam.

başlıktada belirttiğim gibi kimsenin kimseye saygısı ve tahammülü yok artık. herkes kendini düşünüyor

• Katılıyorum, kimsenin saygısı yok. Markete gidiyorsun. İyi günler diyorsun geri dönüş yok. Hayırlı işler dersin geri dönüş yok. Selam verirsin alan yok. Bu arada rencide etmeniz hoş olmamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Katılıyorum, kimsenin saygısı yok. Markete gidiyorsun. İyi günler diyorsun geri dönüş yok. Hayırlı işler dersin geri dönüş yok. Selam verirsin alan yok. Bu arada rencide etmeniz hoş olmamış.

aynen hocam hoş olmadı ama o anda adam benimle dövecek gibi konuşunca tutamadım kendimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 28 Eylül 2017; 9:49:2 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi yapmışsın hocam
    ÇEVREMDE HİÇ KİMSE YOK
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.