Şimdi Ara

kimlik- identity Filmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Birisi bana bu filmi anlatsın..İzledim ama mükkemmel olarak kavrayamadım. O velet katilin diğer bir kişiliğimi..E o zaman sanatçının şöförü ne ayak? Komplex..

uyduruk filmlerini çözmeye kalkarsak yandık.
    Zaten az sonra film çözücü bir sinema sever bu konuyu aydınlatır.

Orjinalden alıntı: kimnenasıl

Hiç tasalanma.Saçma sapan Amerikan filmlerinden biri daha.Psikoanaliz çözümleme imiş.Pöh.İşimiz bunların
    uyduruk filmlerini çözmeye kalkarsak yandık.
    Zaten az sonra film çözücü bir sinema sever bu konuyu aydınlatır.

yorum süper
  • seri katil kendisi için başka bir kimlik yaratıyor ve o kimliğin altına giriyor yani kendi yaratıyor kendi oynuyor...filmde de eski polis kimliği altında(güya) işliyor cinayetleri...doktoru okudğu günlükle gerçekten de kafasındaki katil karakterinin filmdeki eski polis olduğunu düşünüyor ve onu kafasında yoketmesini sağlıyor ama gel gör ki bu sefer çocukta buluyor kendini..."dün merdivenleri çıkarken orda olmayan bir adamla karşılaştım. bu gün de orda diildi. keşke,keşke, dedim gitse " sözü de zaten pekçok şeyi anlatıyor adam ağır şizofren...filmi aslında bi kere daha izlemek lazım bu tarz filmler ilk izleyişle anlaşılmaz kolay kolay iyi hatırlattın bi daha izliyim ilk aşamada bu şekilde anladım ben filmi muhtemelen kaçırdığım noktalar vardır...
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.