Şimdi Ara

Kimi Raikkonen'den Jenson Button'a Çok Ağır Sözler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz gün Jules Bianchi'nin kazasının ardından, FIA ile ilgili “FIA durumu gerçekten iyi bir şekilde kontrol etti. Ancak zordu. Sürekli olarak bizi dinliyorlardı.” açıklamasını yapan Jenson Button'a, Kimi Raikkonen'den çok sert bir açıklama geldi.
    “Button'ın sözlerine anlam veremedim. Kendisinin saçmaladığı şeyler gerçekten inanılmaz. O Marussia'nın içinde kendisi de olabilirdi. Bana kalırsa Button'ın hakettiği yer orası bile değil. Jules Bianchi yerine Button o koltukta otursaydı ve o kaza Button'ın başına gelseydi aynı şeyleri söyleyebileceğinden şüpheliyim. FIA, Bianchi'nin kazasında tamamen baş sorumludur.”

Kaynak: reuters

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Button'ın, meslektaşının ölüm kalım savaşı verdiği bir yerde, hemen hemen herkesin eleştridiği FIA'ya destek vermesi Kimi'yi böyle bir açıklamaya itmiş olmalı. Ama haberi okuyunca şaşırdığımı söylemeliyim, Kimi'den kolay kolay duyulacak sözler değil bunlar. Açıklamasında "Bana kalırsa Button'ın hakettiği yer orası bile değil." kısmı biraz ağır olmuş. Sonuçta Button'ın yarıştığı takımın bir patronu var ve o, Button'ın yerinin McLaren olması gerektiğine karar vermiş ki, Button halen McLaren'de yarışıyor. Açıkçası Kimi, açıklamasının bu kısmında haddini biraz aşmış.

(Haberin doğru olduğunu kabul ederek bunları yazdığımı söylemem gerek.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 6 Ekim 2014; 23:44:10 >
  • Raikkoneni tebrik ederim.Çok güzel cevap vermiş.Hamilton da sc girmemesini savunmuş,benzer şekilde Laudanın da açıklamaları var.Bunlara karşı diyecek sözüm yok.Ancak eğer bu iki pilot ve dili uzun takım patronu Lauda madem kötü şartlardan etkilenmiyor ve bu şartları tehlikeli görmüyorlar.Bundan sonraki yarışlarda ıslak zeminde sc arkasında yarışa başlanmasına da karşı çıksınlar.
  • Fia bu yarışta çok hata yaptı.Yarışın şiddetli yagmur nedeniyle daha erken yarışılmasını konuştular ama vazgeçtiler.Keşke erken koşulsaydı bu yarış.Yagmurlu havada pist buz pisti gibi oldu ve Sürücülerin güvenligi ciddi tehlikeye atıldı.Kimi biraz agır koşulmuş ama sözlerine katıldıgım noktası var.
  • yarışlarda zirt pirt SC görmek istemiyorum.hele hele yagmurlu yarislarda startin SC eşliğinde baslamasini hic istemiyorum.monson tipi lastikler geri gelsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Button'ın, meslektaşının ölüm kalım savaşı verdiği bir yerde, hemen hemen herkesin eleştridiği FIA'ya destek vermesi Kimi'yi böyle bir açıklamaya itmiş olmalı. Ama haberi okuyunca şaşırdığımı söylemeliyim, Kimi'den kolay kolay duyulacak sözler değil bunlar. Açıklamasında "Bana kalırsa Button'ın hakettiği yer orası bile değil." kısmı biraz ağır olmuş. Sonuçta Button'ın yarıştığı takımın bir patronu var ve o, Button'ın yerinin McLaren olması gerektiğine karar vermiş ki, Button halen McLaren'de yarışıyor. Açıkçası Kimi, açıklamasının bu kısmında haddini biraz aşmış.

(Haberin doğru olduğunu kabul ederek bunları yazdığımı söylemem gerek.)

''Kimi'den kolay kolay duyulacak sözler değil bunlar'' +1.

• Özür dileyerek soruyorum, Button ne demişti ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Özür dileyerek soruyorum, Button ne demişti ki?

“FIA durumu gerçekten iyi bir şekilde kontrol etti. Ancak zordu. Sürekli olarak bizi dinliyorlardı.”
  • gazetecilere güvenmemek lazım

ama kimi dir soyler boyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.