Şimdi Ara

KİM SUÇLU ________?? (KAZA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BUGÜN ARACIMA ARKADAN VURDULAR.SUÇLU YÜZDE YÜZ KARŞI TARAF FAKAT ::::::::::::::

OLAY.....................YERDE BİLMEDİĞİM BİR İLÇE.POLİSİ ARADIM.ADRES VERİCEM, YERİ VE TABELA DA YAZAN CADde.İSMİNİ SÖLEDİM...POLİS İSE SOKAĞIN İSMİ NEDİR DİYE VURGULUYOR BİLMEDİĞİMİ SÖLEDİM...ÖĞRENİP ARAMAMI SÖLEDİ KAPATTI...

ARDINDAN.......

VURAN ŞAHIS ARABASINA BİNİM UZAKLAŞTI..BİR NEVİ KAÇTI..
    POLİSİ TEKRAR ARADIĞIMDA ŞAHISIN KAÇTIĞINI PLAKASINI ALDIĞIMI İLETTİM..POLİS EN YAKIN KARAKOLA GİTMEMİ SÖLEDİ VE NUMARASINI VERİP KAPATTI ! SERVİSİ ARADIĞIMDA BİLGİ ALMAK İÇİN..ARAÇ HASARIN BÜYÜK OLUP OLMADIĞINI SORDU..TARİF ETTİM..EĞER DEDİ GİDERSE KARAKOLA ADLİYE YE YOLLUYCAKLAR ARDINDA 300 YTL LİK DAVA AÇMA PARASI ALACAKLARINI SÖLEDİ..EĞER İSTERSEM KASKOM DAN YADA PARA İLE YAPTIRMAMI SÖLEDİ..

KISACASI : MAĞDUR BENİM SUÇLU KONUMUNA DÜŞTÜM....

SİZCE SUÇLU KİM ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANGRY1985 -- 18 Ocak 2008; 21:09:18 >

• adamı durdurabilseydin keşke
  • Kasko yaptırmıyor mu?
  • Ben olsam şu arabada sopa işine daha fazla kafa yorardımya da
  • kavga mi edicem ??

kasko yaptiriyor ama 2 senedir bozdurmadim indirimden faydalanimiycam
  • Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun...

bu gibi durumlarda sopa işi çözüm gibi görünebilir ancak öyle değil malesef...zaten aracın hasarlı...kaza durumundasın...

mesela araçta teksin , sana çarpan arabada 3-4 kişi var..ne gelir elden ?

ilk iş abicim kameralı telefonların yaygınlaşması ile gelen imkanlardır...çarpan arabayı hatta çaktırmadan şöförün bile resmini çekiceksin -ki dava açtığın vakit elinde somut örnek olsun....

adamlar aracına binip kaçıyorsa yapıcağın bişiy yok...arabayı elinle durduramazsın nasıl olsa...

o kaçan adam şerefsizin önce gideniymiş besbelli...Allahından bulsun!

...sen kafanı yorma o konuda...

şimdi ne yapmalı ne etmeli derken aklıma şöyle birşey geldi :

bir sigortacı tanıdığım : sana vurup kaçtılarsa ve sen gördüysen ; uğraşmak istiyorsan plakasını ver vs. dedi...uğraşmak istemiyorsan vurdular kaçtılar "faili meçhul" dersen bu gibi konular için ayrılmış bir fon varmış...karşı taraın davası ile uğraşmadan halloluyoMUŞ.

polis olayına gelince benim yorumum : açık ve net birşeyler söyleyemeyince onlarda uğraşmıyor ne yazıkki...kıçlarını kaldırıp işlerini yapmak için noktası virgülüne kadar adres istiyorlar...

sana kolay gelsin umarım cebinden en az para çıkarak kurtulursun bu işten...

• tesekkurler.

.bir tampon icin mahkeme koselerinde kosusturmaya degmez. o yuzden kendi kaskom yapiyor.ama indirim hakki kaybolduktan sonra

iyi forumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kaza da kim haklı?
    6 ay önce açıldı
    Kaza Yaptım...Kim Suçlu ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.