Şimdi Ara

kım ne kadar download yapmıs...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR EVDE NETI 2 MAKINA PAYLASIYORUZ VE KIMIN NE KADAR DOWNLOAD YAPTIGINI OGRENMEK ISTIYORUM BUNUN ICIN PROGRAM VARMI BILIYORMUSUNUZ...!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ameofonte -- 7 Temmuz 2006; 22:24:03 >

• Çok var ama bana göre en kullanışlısı DUMETER.TIKLA
  • aynen bizde iki kişiyiz kardeş trky-netmetre kurdum ikisine de tükrçe program gerçi daha iyi çikaran ingilizce programlar var ama ben fazla anlamadim için yuklemedim.bunu öneririm googleye yaz sitesi çikar.iki pc yede kurduktan sonra kotani falan ayarla bayaği özelligi var
  • tesekurler arkadaslar deneyecegım...!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozoklu66

aynen bizde iki kişiyiz kardeş trky-netmetre kurdum ikisine de tükrçe program gerçi daha iyi çikaran ingilizce programlar var ama ben fazla anlamadim için yuklemedim.bunu öneririm googleye yaz sitesi çikar.iki pc yede kurduktan sonra kotani falan ayarla bayaği özelligi var

+1 bencede trky-netmetre yi kullan bayağı işini görecektir
  • teşekkürler
  • bu programı bende indirsem ama bizimki kotalı değil sadece merak için kullanabilir miyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nasıl kullancam ben bunu indirdim ama bişey anlamadım nasıl bilecem karşımdakinin download yaptığını
  • Bu programı her iki pc yede kurmak şartmı?
  • ewt
    quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

Bu programı her iki pc yede kurmak şartmı?
  • arkadaslar her ıkı pcye hatta 3 pcye kurmak sart merak ettıgınızde gıdıp o pcdekı kısnın degerlerıne bakacaksınız yanı kendı makınanızdan bakamazsıınız bılgılerınıze...!!!
  • Sağoln beyler cevaplar için
  • Tek bir PC ile hallolsaydı ben de indirecektim. Yorumları okuduktan sonra vazgeçtim

Neyse ki bizimki kotasız
  • kullandıgın kısının makınasına gıder bakarsın gorursun ya ne olucak bu cafe programları varya ben onlarda oluyor gıbı duydum ama yapamadım belkı bılen vardır..!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ameofonte -- 8 Temmuz 2006; 11:47:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.