< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doyourenouncesatan -- 23 Nisan 2024; 15:26:24 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doyourenouncesatan -- 23 Nisan 2024; 15:26:24 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bugün ytü mekatronik mezunu biri çıktı övüne övüne bitiremedi içimden bu ilk soruda elenir dedim 2. soruda elendi ama adam şoka girdi az kalsın oturup ağlayacaktı :d hayatı boyunca unutmaz artık travması olmuştur
|
Oylanan şey ne olursa olsun yüzde 50 civarlarında ahmak hep oluyor. İster kim milyonerdeki sorunun cevabı olsun ister referandum ister cb seçimi...
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA83A63C6 -- 14 Ağustos 2021; 22:53:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E91B375C -- 14 Ağustos 2021; 22:39:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ytü mekatroniğin bir kere daha yazılmaması gerektiğini öğrendik |
Aynen öyle, yarım saat kendini övdü izlerken şiştim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
dün hangisi balık değildir diye bir soru çıkmış galiba. sosyal medyadan gördüm bende. mürekkep balığı olacak |
Hocam insanın biraz mütevazi, alçakgönüllü olması gerekiyor yani mesele burda kaybetmesi değil, zaten izleyen çoğu kişi karşısında kendini şişirip duran 10dk öven birini görünce gıcık kapıyor çık işte ytü mekatronik mezunuyum de 2-3 bişi daha ekle tamam asıl kötü olan bu kadar övünüp 2. Soruda elendikten sonra gelen pişmanlık hissi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |