Şimdi Ara

KİM MİLYONER OLMAK İSTER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doyourenouncesatan -- 23 Nisan 2024; 15:26:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bugün ytü mekatronik mezunu biri çıktı övüne övüne bitiremedi içimden bu ilk soruda elenir dedim 2. soruda elendi ama adam şoka girdi az kalsın oturup ağlayacaktı :d hayatı boyunca unutmaz artık travması olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA83A63C6 -- 14 Ağustos 2021; 22:53:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap: DH TYT-AYT FORUM 2021 TAYFA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E91B375C -- 14 Ağustos 2021; 22:39:46 >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İklim elçisi ile 1 milyona doğru

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu diğer adama aşırı tilt olmuştum umarım 2de elenir diye iç geçirmiştim 2de elendi sıkıntılı bi çocuktu

• Ytü mekatroniğin bir kere daha yazılmaması gerektiğini öğrendik  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rusya'da yaşamak ister miydiniz?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oylanan şey ne olursa olsun yüzde 50 civarlarında ahmak hep oluyor. İster kim milyonerdeki sorunun cevabı olsun ister referandum ister cb seçimi...

• Agnostik biri olarak uzun süre sonra sırf bu gerizekalı ilk sorularda elensin diye dua ettim. O kadar boş konuştu ki elenince inanılmaz mutlu oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: haleptıplı

Şu diğer adama aşırı tilt olmuştum umarım 2de elenir diye iç geçirmiştim 2de elendi sıkıntılı bi çocuktu

Aynen öyle, yarım saat kendini övdü izlerken şiştim.

• Forumdaki optik yapamıyorumcular temsili

• Ytülü adamın başarısına ulaşamaycak tipler kudurmuş

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=mt13fuOPzPQ&feature=youtu.be adam bu izlemek isteyen izlesin :p

• 1dk dayanabildim insan ilerisini tahmin edebiliyor.

• dün hangisi balık değildir diye bir soru çıkmış galiba. sosyal medyadan gördüm bende. mürekkep balığı olacak  tyt'de çıksa kimse niye sordun demez öyle bir soru 

• donaldvladimir kullanıcısına yanıt

Hocam insanın biraz mütevazi, alçakgönüllü olması gerekiyor yani mesele burda kaybetmesi değil, zaten izleyen çoğu kişi karşısında kendini şişirip duran 10dk öven birini görünce gıcık kapıyor çık işte ytü mekatronik mezunuyum de 2-3 bişi daha ekle tamam asıl kötü olan bu kadar övünüp 2. Soruda elendikten sonra gelen pişmanlık hissi  

• Ya tabi hocam, sadece ytü mekatronik mezunuyum + kendinden bir kaç şey dedikten sonra 2.soruda elense kimse bir şey demez. Arkadaş yok işte 3 üstü ortalama zor ben yaptım, her şeyin karışımı bölüm zor falan filan sonra projeler anlatıyor herhalde yani ne gerek var sen böyle şişirirsen kendini insanlar tabi gıcık olur elenince de dalga geçer.

• Asıl fotoğraftaki kızın durumu kötü. TYT barajını geçememiş. Belki şimdi geçmiştir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.