Şimdi Ara

Kim marketlerde nivea stick/roll on 7.99TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.886
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wampire^^

Roll yerine yuvarlanan kelimesini toplum içinde söyleme sakın. “Hayırdır kimi yuvarlıyonn birader” diyebilirler
    Hocam benim ki bir sitem sadece bu da basit bir örnekti illa o kelime olsun demiyorum. Başka uygun kelimelerde seçilebilir. Dilimizi bu kadar kolay bozmayalım.

• Teşekkürler hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Kampanya 15 inde bitti. Toplamda 6 adet aldım. Ama ter kokusunu bastirmiyor. Ben şahsen hiç memnun kalmadim. Birçok marka kullandım, bundan daha iyidi. Bir daha kampanyada olsa kolay kolay almam. Alamayanlar üzülmesin. Markaya boşuna para vermeyin. Gidin FA alin bundan binkat daha iyi....
    işte karşim orhan buba senin gibileri bilinçlendirmek için tv reklamlarında bir halk misyonu aldı
    bunlar teri bastırmak için kullanılmıyor
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Ekmek üzeri tereyağ olarak kullanıyorsunuz sanırım.

Buyrun;

NIVEA Men Protect&Care Roll-on cildinizi tahriş etmeden 48 saate kadar etkili anti-perspirant koruması sağlar.

Cildi tahriş etmeyen koruma
    Cildinize önem veren 48 saate kadar etkili anti-perspirant koruması
    Ciltle uyumu dermatolojik olarak kanıtlanmıştır
    0% etil alkol

Antiperspirantlar ter üretimini azaltmaya yardımcı olur. Antiperspirantların aktif maddesi olan alüminyum tuzları cildin yüzeyindeki neme nüfuz eder. Bu, geçici olarak ter bezi üzerine yerleşen ve salınan ter miktarını azaltan bir jel oluşturur.

Alkol içeren antiperspiranlar aktif maddenin daha hızlı kurumasına ve hoş, serin bir his yaratmasına yardımcı olur.

Antiperspirant deodorant olarak da kullanılabilir, çünkü terlemeyi kontrol etmeye yardımcı olur ve aynı zamanda da parfüm içerebilir. Deodorantlar yalnızca vücut kokusunu maskeler; terlemeyi önlemeye yardımcı olmazlar.

Vücut kokusu ile mücadele etmek için, bazı antiperspirantlar aynı zamanda vücut kokusuna neden olan bakterileri öldürmeye yarayan antimikrobik maddeler de içerirler. Bakterilerin üremesini yavaşlatmak, kötü kokuları etkisiz hale getirir. Bu sayede kötü koku daha uzun süre sizden uzak kalır. Bazı antiperspirantlar koltuk altını yumuşak hissettiren cilt kremi de içerir.

• Extralarge kullanıcısına yanıt
    Kim marketlerde nivea stick/roll on 7.99TL

sabah duj aldıktan sonra her bir koltuğun altına 2 defz sıktım
    sonra 8 km yürüdüm güneş altında buram buram terleyerek
    12 saat geçti hala kokusu duruyor ve ter gokmuyom
    cehalette ısrar etmemeli

• “Sen ne söylersen söyle, söylediğin, karşındakinin anladığı kadardır!”

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.