Şimdi Ara

KİM HACKLEDİYSE ERKEKÇE SÖYLESİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kim benim k_a_n nickimi hackledi erkekçe söylesin kimse ortaya çıksın lütfennnn

• ben

dermişim
  • Adaş kimse çıkıpta ben hackledim demez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: toLga_uA

Adaş kimse çıkıpta ben hackledim demez.

+1 zaten böyle bir küstahlığı yapan erkek olamaz.
  • Kardeş Orağına Yada Senden qıcık Alan Birisine Sor Burada Sadece5 10 kişiden Hariç Hiç Kimse Nick Hacklemeyi Bilmez Hatta 5 den bile az:D ben çalmadım diyim daha nick yeni duyuyum :d
  • ben hackledim sıradaki hacklicem kişi de snowman
    tabi yersen
    geçmiş 0lsun ne diyim grk-brk de de bi kara bulut var hep charı hackleniyor :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nefretimsin

ben hackledim sıradaki hacklicem kişi de snowman
    tabi yersen

+1903 bu arada çok geçmiş olsun kardeş kim yaptıysa ona söylüyorum adam değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız kim?
    3 yıl önce açıldı
    Bu kız kim?
    9 yıl önce açıldı
    Kim Ne Derse Desin Apple
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tabi yersen

Ya dalga geçmenin sırasımı.Şurda ciddi bir işi konuşuyoruz.Gel beni hackle nasıl hackleyecen bakalım.
  • Bencede ve burda çok hack olaylarının artması biraz garip DH den kurbanlarını seçiyor bence aramızdan biri yazışıyor konusuyor belki yarbay albay 2.acc la durmadan guven kazanıyor aynı tezgah ve esas chara aktarıyor bence soyle exp sini hatırladığın bir pokeyi düşün ve bir kac yuksek puanlının pokelerinde ara bir umut belki yakalarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnowMan188

quote:

tabi yersen

Ya dalga geçmenin sırasımı.Şurda ciddi bir işi konuşuyoruz.Gel beni hackle nasıl hackleyecen bakalım.

Arkadaşım Ben hacker macker degilim hack yapabilsem gider ghost_Team i geri alırdım
    hesabı çalınan arkadaşlara bi nebze yardımı olması açısından isterlerse !!!hellteam ve !!!mohawk charını verebilirim

• pokeler gitmediki yerinden

hala charda duruyolar
  • Bi aralar Chakal__ diye bi herif gelmişdi foruma.Gerçek Chakal_ ın nickini kullanarak herkeslen ortak falan olmak istiyordu.Ben ondan şüpelenmeye başladım.Dün "Bu forumdaki kullanıcılar" bölümünde onun adınıda gördüm kesin bir işler çeviriyordu.
  • quote:

Bi aralar Chakal__ diye bi herif gelmişdi foruma.Gerçek Chakal_ ın nickini kullanarak herkeslen ortak falan olmak istiyordu.Ben ondan şüpelenmeye başladım.Dün "Bu forumdaki kullanıcılar" bölümünde onun adınıda gördüm kesin bir işler çeviriyordu.

hmm dedektif snow iş başında ya harbi bende böyle birini gördüm sanki .

• snowman çok ii solemisin +1 zaten böyle bir küstahlığı yapan erkek olamaz die doru diosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiLL_4EvEr

quote:

Bi aralar Chakal__ diye bi herif gelmişdi foruma.Gerçek Chakal_ ın nickini kullanarak herkeslen ortak falan olmak istiyordu.Ben ondan şüpelenmeye başladım.Dün "Bu forumdaki kullanıcılar" bölümünde onun adınıda gördüm kesin bir işler çeviriyordu.

Dalga geçmiyorum.Gerçekden gördüm.Şu adminlere söyleyinde bi chara girsin baksın bakalım kimlere mesaj atmış kimlerden mesaj almış.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HiLL_4EvEr

quote:

Dalga geçmiyorum.Gerçekden gördüm.Şu adminlere söyleyinde bi chara girsin baksın bakalım kimlere mesaj atmış kimlerden mesaj almış.

onu yapcakların onun ip sine benzer ip kkime ait ona baksınlar

söyliyeceklerine sanmıyorum

• Geçmiş olsun Ronaldinho , emeğine yazık oldu .. Senin adına üzüldüm dostum ..
  • Saol dostum
  • ronaldinho geçmiş olsun kardeşim.inş geri alırsın alamazsanda forumu bırakıyım fln deme senle ortak olcak çok kişi var bu forumda.hem bu forumun ipinin siz çekionuz siz bırakırsanız anlamı kalmaz oyununallah acil şifalar versin
  • Saol uluhan kardeş ve şu anda yılmazla ortak olduk hayırlı olsunnick:YilmazTR
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.