Şimdi Ara

Kim Biliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafamda oldukça uzun süredir olan bir film fakat ismini hala hatırlayamadım. Size danışmak istedim kısmen hatırladığım kadarı ile en iyi şekilde anlatmaya çalışacağım sizelere. Önecelikle filme ilk baktığımda sen en fazla 1998-1999 die hatırlıyorum ki televizyonda seyretmiştim bu demektirki film yapımı bundan çok öncesine ait olabilir. Gelelim filme ;
    Bir grup araştırmacı değişik şekildeki deniz altıları ile dalışa geçiyorlar tabiki bir sürü talihsizikler bunların peşini bırakmıyor ve deniz altının çevresinde nadiren morumsu ışıklar saçan yaratıklar görünüyor çok küçükte olsa. Hatta yaratıklar yaklaştıklarında tüm elektrik sistemi duruyordu deniz altının biride çaktırmadan hayvan kaçarken fotoğrafını çekiiyordu. Daha sonra biri oldukça deride 2 kablodan biri kesmeye iniyordu feneri olmadığı için sadece fosfor çubuğu var elinde 2side aynı renk görünüyordu kabloların. Kablo kesiliyor bu havasızlıktan bilincini yitiriyor sonra yaratıklar bunu ve bunları kurtarıp yüzeye çıkartılarlar. İnanılmaz büyüklükte morumsu bir yaratık gemilieri kaldırırak su yüzüne çıkıyordu. Hatırladığım bölümler bunlar filmde oldukça eski uzun zamandır aklımın köşesinde. Hadiyin aslanlarım elbet bileniniz vardır :)

• James Cameron - Abyss

Cameron'un yine insanlık dersi verdiği bir başka eseri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 7 Şubat 2011; 8:38:23 >
  • güzel film gerçekten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.