Şimdi Ara

Kilo + Yağ problemi, YARDIM LÜTFEN :/

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben 18 yaşındayım ve boyum 1.77 kilom 77. Fakat göğüslerde yağlanma var bir sene önce vücut çalışıyordum uzun süre gitmediğim için toplandı yağlar, göğüsler şişik ve aşağa bakık şekilde duruyor bunu nasıl düzgün bir kas haline getirebilirim, diyet mi spor mu? Arkadaşlarım ve ailem fazla belli olmuyor filan diyor ama ben takıntı haline getirdim galiba sürekli sıkıntı yapıyorum.. lütfen ne yapıcagımı söyleyin. teşekkür ederim...

• ben gibisin ideal kilo 69 70

Koşu,bisiklet yada ip atlama en iyisi ip atlamayla başlayabilirsin evde 3-4 kilo öyle verirsin 2 hafta. yağlı yeme tuz şekeri hamuru kes.akşam birşey yeme
  • Gece Yatmadan önce yemek yiyormusunuz ?
  • Geceleri yemek yemiyorum, ama önceden yiyordum yaklaşık 3 aydır yemiyorum geceleri. İp atlama fazla yakıyor mu dersiniz? Bisiklet var evimde ipte var bunları öneriyorsunuz yani?
  • Önce bir plastik cerrahiye görünüp jinekomasti var mı yok mu ona baktır.

Eğer yoksa; 1 adet barfiks demiri, istediğin bir ağırlık (4x2, 5x2 vs. vs.) al. Sonra P90X programına başla evde.
  • Yorumunuz için teşekkürler deniceğim fakat jinekomasti ile ilgisi olcagını düşünmüyorum internetten araştırdığım kadarıyla benim ki araştırdıklarımla uymuyor. benimki vücut geliştirmiş adamların tişörtteki görünümü sadece biraz yumusak sıkınca en fazla 0.5 cm içeri giriyor salınca sıkmış gibi duruyor. anlatabildim mi bilmiyorum
  • Diyet ve spor tabii ki, ama en büyük önceliğin diyet olmalı. İp atlama dakikada 10 kalori yaktırır sana, güzel bir kardiyo hareketidir. Onun haricinde ağırlık çalışarak kilo kaybederken bu kilonun büyük ölçüsünün yağ olmasını sağlayabilirsin. Bisikletin de varsa dönüşmeli olarak kullanabilirsin böylelikle sıkılmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huddleston -- 6 Ocak 2014; 16:41:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ju3biLx kullanıcısına yanıt
    nerdesin şehir olarak bilmiyorum ama eğer spor salonuna gidersen eğer spinning dersi olmasına dikkat et bunda ne koşu ne bisikletde yakamıycağın kadar kalori yakarsın tecrübe ile sabitdir spinning dersi ney der isen eğer bu
  • Teşekkür ederim bakacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.