Şimdi Ara

Kilo Versem Yakışıklı Olurmuyum YENI SS GELDI ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: furkanbozaci1441

Evet dalga disindaki cevaplar
     Kilo Versem Yakışıklı Olurmuyum YENI SS GELDI ! Kilo Versem Yakışıklı Olurmuyum YENI SS GELDI !

Kilo tabi ki fark yaratır tabiki de. Böyle kilolu iken de neden bi karizman olmasın kardeş. Böyle ruh gibi pozlar verme daha çekici veya gülümser bak. Gerisi akar. Bak Ata Demirer'e. Özge Borak gibi bi kadınla evlilik yaptı. Türkiye'nin en doğal güzelliklerinden bi tanesi bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CORNHOLIO

vermene gerek yok şimdiden işimi gördüm

hangi ılıklar artıladı lan

• Hemen Kilo Ver,Kilo Tipi Çok Degiştiriyor Başla Şimdiden Kolay Gelsin,Beyler Çocugun Tipiyle Dalga Geçmeyin Siz Sanki Brad pitsiniz
  • Bünyamin düğmecinin tuhaf hikayesi
    Yaş kaç yukarıdakinin dediği gibi uptaki amca gibisin.

• Bak canım kardeşim , 15 yaşındaki fotoğraflarıma bakıyorum insan cidden çirkin oluyomuş ozamanlar , mesela benim burun resimlerde büyük görünüyodu , yaş ilerledikçe yüz oturuyo , ilerde tipin düzelecek emin ol , sakalda bıraktınmı tadından yenmez.

Ama bu hal ne böyle gül biraz yaşının adamı ol , 60ına gelmiş emekli amcalar gibi görünüyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tipik 1 Doksanbesli

quote:

Kilo Versem Yakışıklı Olurmuyum YENI SS GELDI ! Kilo Versem Yakışıklı Olurmuyum YENI SS GELDI !

Kilo tabi ki fark yaratır tabiki de. Böyle kilolu iken de neden bi karizman olmasın kardeş. Böyle ruh gibi pozlar verme daha çekici veya gülümser bak. Gerisi akar. Bak Ata Demirer'e. Özge Borak gibi bi kadınla evlilik yaptı. Türkiye'nin en doğal güzelliklerinden bi tanesi bence.

hiç birimiz ata demirel değiliz ki be biraderim. adamda para var. biz ata demirel olsak o kadın bakar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: John.McCain

quote:

Komik olan ne?

• Boşver buradakileri, yüz hatların gayet güzel. Biraz kilo verdikten sonra neye dönüşeceğini sen bile tahmin edemezsin :) Biraz zahmet çek sonra meyvelerini topla oldu mu canım kardeşim. Hadi spora.
  •  Kilo Versem Yakışıklı Olurmuyum YENI SS GELDI !  Kilo Versem Yakışıklı Olurmuyum YENI SS GELDI !

• quote:

Moruk kafayı kessen gene tipsizsin

• kilo verip sakal bıyık çıkart bide boy uzat iyisin hatta saçlarıda uzat arkaya at süper olur 10 sene içinde
  • cinsiyet nedir ?
  • iyisin iyi

• İnsana benziyon bukadarı kafidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: king_slayer69

doğal yakışıklılık lazım keskin yüz hatları benim gibi boyum 192 senin yüz hatların keskin değil üzgünüm
     Kilo Versem Yakışıklı Olurmuyum YENI SS GELDI !

Alın denen bir şey yok adamda

• Sizi kiloyla mı seçiyorlar
  • quote:

doğal yakışıklılık lazım keskin yüz hatları benim gibi boyum 192 senin yüz hatların keskin değil üzgünüm

bıyık çıksam mı çıkmasam mı diye ikilemde kalmış

• quote:

Aga Bu Nedir ?
  • kilo vermenle yaşlı amca gibi bakmanın bi alakası yok ama kilo verirsen senin için daha saglıklı olur
  • quote:

kusura bakma

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.