Bildirim
Kilo Versem Yakışıklı Olurmuyum YENI SS GELDI ! (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: CORNHOLIO
vermene gerek yok şimdiden işimi gördüm
hangi ılıklar artıladı lan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hemen Kilo Ver,Kilo Tipi Çok Degiştiriyor Başla Şimdiden Kolay Gelsin,Beyler Çocugun Tipiyle Dalga Geçmeyin Siz Sanki Brad pitsiniz -
Bünyamin düğmecinin tuhaf hikayesi
Yaş kaç yukarıdakinin dediği gibi uptaki amca gibisin.
Bak canım kardeşim , 15 yaşındaki fotoğraflarıma bakıyorum insan cidden çirkin oluyomuş ozamanlar , mesela benim burun resimlerde büyük görünüyodu , yaş ilerledikçe yüz oturuyo , ilerde tipin düzelecek emin ol , sakalda bıraktınmı tadından yenmez.
Ama bu hal ne böyle gül biraz yaşının adamı ol , 60ına gelmiş emekli amcalar gibi görünüyon -
-
-
Boşver buradakileri, yüz hatların gayet güzel. Biraz kilo verdikten sonra neye dönüşeceğini sen bile tahmin edemezsin :) Biraz zahmet çek sonra meyvelerini topla oldu mu canım kardeşim. Hadi spora. -
-
-
kilo verip sakal bıyık çıkart bide boy uzat iyisin hatta saçlarıda uzat arkaya at süper olur 10 sene içinde -
cinsiyet nedir ? -
iyisin iyi
İnsana benziyon bukadarı kafidir -
-
Sizi kiloyla mı seçiyorlar -
-
-
kilo vermenle yaşlı amca gibi bakmanın bi alakası yok ama kilo verirsen senin için daha saglıklı olur -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X