Şimdi Ara

Kilo vermek için Winstrol ve Clenbuterol kullanımı... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
62.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş yaşıyor. Konulara yorum yazmış en son. Büyük ihtimalle kullanmayı bıraktı.. Ölümcül bir ilaç..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son durun nedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kür - jineko - pct gibi terimlerden bahsedilmiş yukarıda abartılmasın lütfen. Arkadaşın kullandığı Clen+winstrol için nolvadex e de gerek yok. Konu sahibi arkadaşın kullandığı ürünler anabolik steroid değildir. Clenbuterol evet performans arttırıcı bir steroid sayılır, ama yinede pct gerektirmez. Konuyu açan arkadaş için ise tavsiyem, winstrole de gerek yoktu. Yeni başlayan birisi için clen tek başına yeterli.

    Yan etkğilerine gelirsek, yüksek kalp atışları, elde titreme, baş dönmesi ve geç saatte kullanılıyorsa uykusuzluk normal yan etkiler. Ölümcül risklerden bahsediliyor o konu hakkındada bir satır atayım :) Öncelikle aktif spor yapan birisinin kullanması daha sağlıklı olacaktır. Ve önerilen maksimum dozu geçmez iseniz, ve dengesiz bir şekilde günlük dozlarda artış yapmazsanız ve herhangi bir kalp probleminiz yoksa korkmanıza gerek yok. Evet ciddi bir ilaçtır evet şakası olmaz. Ama suyu bile aşırı kullanırsanız zehirler. :)

    Edit: Konu sahibinin piyasada "satılan diğer yağ yakıcı ürünler" diye bahsettiği cla l-carnitine zaten yağ yakıcı değildir. Hiç bir ürün direkt olarak yağ yakıcı diye tanımlanamaz. Hatta cla hakkında öyle araştırmalar varki hiç bir işe yaramıyor bile diyebilirim. Yasal ve sağlıklı olarak yağ yakmanıza ve performansınızı arttırmak için ürün arıyorsanız termojenik ürünlere bakmanız gerekiyor. Termojenik ürünler yağ yakımına yardımcı olarak kullanabileceğiniz en güvenli ve etkili ürünlerdir. (Kafeine aşırı hassasiyetiniz varsa bu ürünler yüksek kafein içerir)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCA90 -- 17 Eylül 2020; 8:54:55 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.