Şimdi Ara

Kilo verenler,hayatınızda neler değişti ? Anlatın... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
21.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3 sene önce bende 93 düm 6 ay gibi bir sürede 73 e düştüm şu an mutlu mesut gidiyor hayat.Herşeyden önce özgüven geliyo Boyum 1.80 ama 68 e düşmeyi planlıyorum bakalım 1 kilo verdim bu hafta
  • quote:

Orijinalden alıntı: 53 PEKER 53

quote:

Orijinalden alıntı: ßLacKLioN

95-100 den 75 e düştüm dahada düşüyorum öncelikle tipim de acayip değişiklik oldu.kiloluyken cok çirkin duruyordum.şimdi bn bile inanmıyorum bazen kendime.sevgilim oldu ama kısa sürdü oda:D ne bileyim sanki hayat şimdi benim için daha iyi önceden suya girmek istemezdim dışarı çıkmakda şimdi istedigim an cıkıyorum suya giriyorum felan fıstık.

Nasıl düştüğünü de anlatır mısın hocam,bizler gibi faydalanmak isteyenler için.

hocam ilk önce abur cuburdan(kola cips vs ) uzak durmaya çalışıyorum. arada sırada yine alıyoruz ama.günde 1 ya da 2 ögün yemek yiyorum bilmiyorum fazla acıkmıyorum(babamın bir sözü aklıma geliyor devamlı :D ne kadar cok yersen o kadar cok sı..rsın diye) .üniye giderken her gün 2 gidiş 2 geliş km gidiyordum.yaz oldu simdi her gün yüzmeye özen gösteriyorum bir de evde dambılla calısmalar.bazen muzik acip spor gibi dans da ediyorum.bir sopa var omzuma alıp sag sola donuyorum boyle işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: 53 PEKER 53

quote:

Orijinalden alıntı: ßLacKLioN

95-100 den 75 e düştüm dahada düşüyorum öncelikle tipim de acayip değişiklik oldu.kiloluyken cok çirkin duruyordum.şimdi bn bile inanmıyorum bazen kendime.sevgilim oldu ama kısa sürdü oda:D ne bileyim sanki hayat şimdi benim için daha iyi önceden suya girmek istemezdim dışarı çıkmakda şimdi istedigim an cıkıyorum suya giriyorum felan fıstık.

Nasıl düştüğünü de anlatır mısın hocam,bizler gibi faydalanmak isteyenler için.

Bende Aynı Kilodayım. Hedefimde 75-80 Civarı. Bizde Faydalanalım Yontemlerinden

• quote:

Orijinalden alıntı: MancınıK*

80 den 60 a düşmüştüm ama çok kötü oluyor be abi kolların falan sünüyor resmen onları sıkılaştırmanın yollarını arıyorum şimdi

yüzmek en iyi yöntem.
  • 78 kilodan 72ye düştüm halada düşüyorum yüzüm küçüldü daha hızlı koşuyorum ve zayıf gözüküyorum ama 72 kiloyken boyum 1.70 di bi anda 1.79 oldum ve kilom 72 fena halde değişiklik oldu
  • Ramazan'ın başında başladığım spor ve diet ile 91 kilodan 85 kiloya indim bugün itibariyle :)
    Nasıl mı?
    İftarda çorba,su,yağsız varsa yemek,beğendiğiniz birşey varsa 1-2 kaşık.
    Gözünüz doymuyorsa sofrada mideniz doyduğu gibi kalkın.
    Sahurda cornflex gibi şeylerden yiyorum.bol su.bol sigara

3 gün 40 dakika yürüdüm.
    onun dışında bar ve dumbbell ile çalışıyorum falan filan.
    Ne mi değişti?Hiç birşey.Hala 1 numarayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shotufuk

Ramazan'ın başında başladığım spor ve diet ile 91 kilodan 85 kiloya indim bugün itibariyle :)
    Nasıl mı?
    İftarda çorba,su,yağsız varsa yemek,beğendiğiniz birşey varsa 1-2 kaşık.
    Gözünüz doymuyorsa sofrada mideniz doyduğu gibi kalkın.
    Sahurda cornflex gibi şeylerden yiyorum.bol su.bol sigara

3 gün 40 dakika yürüdüm.
    onun dışında bar ve dumbbell ile çalışıyorum falan filan.
    Ne mi değişti?Hiç birşey.Hala 1 numarayım.

Saat kaçta yürüyüş yapıyorsun kardeşim ?
  • Up

Var mı kilo veren? Hayatındaki olumlu değişiklikleri yazabilirler mi? Belki ilham gelir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.