Şimdi Ara

Kilo surunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.87 boyunda 53 kiloyum.Kilo almak istiyorum ama alamıyorum
    Günde 4-5 tane sigara içiyorum alkol eskiden vardı.Artık kullanmamaya başladım.Zaten 1 ay kullanmam yasak.Bunun dışında her gün sabah 1 saat koşu yaparım öye.
    Genel yemek alışkanlığım
    Sabah-Sadece çay içerim oda şekersiz.3-4 bardak içerim yani
    Öğlen-Meyve yerin çay içerim çoğu zaman yemek yemem
    Akşam-Annem ne yemek yaptıysa 3-4 tabak yerim pilavsa pilav mercimekse mercimek.Çorba varsa direk tencereyi bitirmeden bırakmam.Eve ekmek almıyor bizimkiler o yüzden hiç ekmek yemem.
    gece-Her gece cacık ne biliyim meyve tabağı olmadı turşu falan şekersiz şeyleri atıştırırım.
    Kilo almak için ne yapmamı önerirsiniz?
    not:Yemek yiyemiyorum pek yani yemek istemiyorum kusasım geliyor.Akşamları ancak bünyem kaldırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi Büyük Rakı -- 6 Eylül 2012; 15:40:21 >

Star Wars Coffee
  • Sigarayı bırak direk almaya başlarsın, yanında da bol bol protein al.
  • yaşın kaç gerçekten sıkıntılı bir kilo.en az 70 olman gerek görünüş olarak normal durman için.ama ideal olarak boyuna göre 80 olman lazım.Tabi yağ yığınına dönmeden yani aynı zamanda evde şınav,mekik falan çek ne biliyim.Sık meyve yersen özellikle c vitamini alırsan zayıflatır seni.Sağlam bir yemek ye ama ekmekle ye kesinlikle.Meyveyi de yemekten sonra ye önce yeme.Ayrıca sabah kahvaltılarını iyi yap yani ekmekle bal,peynir,domates,zeytin,reçel ne varsa ye sadece birine yüklenme.Öğün sayını artırabilirsin.Kemiklerin iriyse kesin kilo alman lazım iri kemikli kişiler mesela 70 kiloysa 60 gibi gösterebiliyorlarmış bir yerde okumuştum.
    Ekleme:Sigarayı bırak bir şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Competitive -- 6 Eylül 2012; 16:13:01 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.