Şimdi Ara

Kilo Alma Rehberi [ 1 Ayda 6 Kilo / Program ve Beslenme Önerileri ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
4
Favori
4.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Süt konusunda haklısınız galiba. Bi süre günde 2 defa 150-200'er gram cicibebe yiyordum sütle birlikte kilo aldım ama göbek falan çıktı sadece kollar falan aynı pek de kilo almış gibi olmadım
  • Programına ben de uyacağım dün kayıt yaptırdım zaten. Düzgün beslenmeye de başladım bugünden itibaren bakalım:). Teşekkürler bu arada bu aralar ihtiyacım vardı böyle detaylı bi konuya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castellar

Süt konusunda haklısınız galiba. Bi süre günde 2 defa 150-200'er gram cicibebe yiyordum sütle birlikte kilo aldım ama göbek falan çıktı sadece kollar falan aynı pek de kilo almış gibi olmadım
    Hocam spor yapmadığın için göbekten almissin bacak mesela büyük bir kas grubu iyi çalıştırdığın zaman aldigin besin oraya kanalize olacakken uyarılan/yıkılan hiç-bir kas grubun olmadığı için direkt göbek oluyor.

Hocam birde 400 gram cicibebe nasıl yediniz o şekere nasıl dayandiniz :) 1 Ay günde 125 gram zor yedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8B3665B5 -- 9 Ağustos 2019; 11:49:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz olduğu için düzenli yemek yapılmıyor evde yemek olmayınca yiyordum mecbur. Normalde 200 gram kadar bol sütle yiyordum, süt çok olunca şekeri daha az geliyordu :). 2 hafta kadar kullandıktan sonra midem genişledi denebillir, daha fazla yemeye başladım normal yemeği o yönden iyi oldu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.