Şimdi Ara

kilo alamama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben kendimi bildim bileli aşırı zayıfım eylül ayında 46 kiloydum çok kafama takıyordum ama hiçbişey yapmıyordum şimdi tartıldım 53 olmuşum ama hiçbişey değişmedi hala aşırı zayıfım kilo almam gerekiyor nasıl alabilirim çok sık büyük tuvaletimi yapıyorum yemeklerden sonra hemen geliyor vede çok sık ishal oluyorum bu arada 18 yaşındayım 15 gösteriyorum boyda 1.74 ne yapabilirim?

• Gece 3 e saat kur, kalk ekmek arası bir şeyler ye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağzın hep dolu olsun 1 ayda 10 kilo alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bajo

http://forum.donanimhaber.com/m_70271451/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70271451

http://forum.donanimhaber.com/m_65527145/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65527145

Az önce gördüğüm konular buralara bak

ne konu varsa hepsini okudum kafayı sıyıracam artık internette okunmadık şey bırakmadım olmuyor arkadaş olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: haygogo

quote:

Orijinalden alıntı: Bajo

http://forum.donanimhaber.com/m_70271451/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70271451

http://forum.donanimhaber.com/m_65527145/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65527145

Az önce gördüğüm konular buralara bak

ne konu varsa hepsini okudum kafayı sıyıracam artık internette okunmadık şey bırakmadım olmuyor arkadaş olmuyor

Kafana koyacaksın. Bir kere karar vereceksin ben kilo almak istiyorum diye sonra başlayacaksın bir düzene. 1 hafta geçti baktın olmuyor başka bir düzenden devam edeceksin bu şekilde gidecek bu. Çoğunun sorunu sonucu çabuk almak istemeleri. 2 gün kasıyorlar 3. gün tartılıyorlar sonra ben çok yiyorum kilo alamıyorum diye geziyorlar. Kararlılık ve sabır önemli. Ben yemek yerken kilo almış halimi düşünerek zevkle yerdim.

• fizikler şartlar aynı karşim :D 1.72 50 kg ama ben rahat durmuyorum dershane giderken koş eve gel koş bakkala git koş bide teakwondo yapıyorum günde 2 ekmek garanti yiyorum ama sorun kansızlıktadır demir ilacı var ondan kullan kilo alıyosun bide balık yağı hapları.. takma kafana bence böylesi daha seri :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Definasyon kilo problemi
    2 yıl önce açıldı
    MASTURBASYON SORUNU
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasdas033

fizikler şartlar aynı karşim :D 1.72 50 kg ama ben rahat durmuyorum dershane giderken koş eve gel koş bakkala git koş bide teakwondo yapıyorum günde 2 ekmek garanti yiyorum ama sorun kansızlıktadır demir ilacı var ondan kullan kilo alıyosun bide balık yağı hapları.. takma kafana bence böylesi daha seri :D

abi nasıl takma kafana yurtta kalıyorum giyuinip soyunurken utanıyorum milletin vğcuda imreniyorum güçsüz hissediyorum kendimi
  • onun için kas lazım sadece 3 hafta ağırlık çalışırsan vücudündaki zayıflık baklava olucaktır zaten eritecek yağ olmadıgı için yediğin yemek kas olur sen merak etme :) bide zayıf insanın daha güçlü olduğunu bilimsel bir kanıt :D
  • zestat içmen gerek..
  • kilo alamama sorunu diye birşey mi olur ya, kilo alamamak sorun değil ayrıcalıktır keşke bende o soruna sahip olsaydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: novacaine

kilo alamama sorunu diye birşey mi olur ya, kilo alamamak sorun değil ayrıcalıktır keşke bende o soruna sahip olsaydım

yavaş ayrıcalıktır ulan kızlar bile benden daha kalıplı diyorum sen ayrıcalık diosun erkek dediğin kalıplı olur benim halime bak
  • quote:

beyler ben kendimi bildim bileli aşırı zayıfım eylül ayında 46 kiloydum çok kafama takıyordum ama hiçbişey yapmıyordum şimdi tartıldım 53 olmuşum ama hiçbişey değişmedi hala aşırı zayıfım kilo almam gerekiyor nasıl alabilirim çok sık büyük tuvaletimi yapıyorum yemeklerden sonra hemen geliyor vede çok sık ishal oluyorum bu arada 18 yaşındayım 15 gösteriyorum boyda 1.74 ne yapabilirim?

Hocam beni iyi dinle.Sabah kahvaltısında bile 1 tabak yoğurtlu ve tavuklu makarna ye.Kolayı hemen bırak!Çünkü kola besin değerini düşür altarnetif olarak sana ayran ve ıcetea öneririm.İmkianın varsa hemen bodye başla.Ve şu tuvalet konusunda ise bir doktora görün.Bağırsaklarda allah muhafaza etsi mite bulunabilir.Senin kilona ideal kilo 73 dür.Süt ürünü ve hamurişi tüket.Tavuk en yakın arkadaşın olsun.(Göğüs önerimdir.).Karbonhidrat tozuda alabilirsin(Sakın zararlı deyip durma tamamen organik.)Her yemeğinde bitkisel olmayan tereyağı ye.Benden bu kadar daha sorarsan özelden ulaşırsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: novacaine

kilo alamama sorunu diye birşey mi olur ya, kilo alamamak sorun değil ayrıcalıktır keşke bende o soruna sahip olsaydım

yavaş ayrıcalıktır ulan kızlar bile benden daha kalıplı diyorum sen ayrıcalık diosun erkek dediğin kalıplı olur benim halime bak

Katılıyorum benimde yaş 18 boy 1.70 kilo 47 bi 60 olsam dünyalar benim olur o derece kilo almak istiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.