Şimdi Ara

Kilo Alabilmek İçin Deneyeceğim Yöntem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde araştırdığımda Nutellan'nın kilo aldırmada çok etkili olduğunu okumuştum. Ben de çek kupon banka kampanyası vs. kombolayarak N11'den 15 kutu nutella almış bulunmaktayım. Şimdi günde bir kavanoz bitirsem bir zarar olurmu? Ne tavsiye edersiniz?

• Zararı olur tabi o kadar çok şeker içerikli besin tüketilir mi hocam çok sağlıksız.Ben 1.80 boyundayım yaklaşık 4 ay öncesinde 61 kilo civarındaydım ve kilomdan memnun değildim.Sonrasında her gece yatmadan önce 1 büyük bardak yağlı süt içmeye başladım ve gün içinde 3 öğün sağlıklı şekilde beslendim şuan 70 kiloyum.Benim tavsiyem sağlıklı bir şekilde beslenerek kilo almandır.Karbonhidrat ve protein ağırlıklı besin tüketerek bunu sağlayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdm6 -- 13 Haziran 2015; 16:22:34 >
  • erdm6 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ama tüketme demiyorsun yani 3 günde bir yesem mesela. Bir de ben şuan 1.79 boy 67 kiloyum bacaklarımın kalınlığı gayet iyi cılız değiller ancak üst tarafım göğüs kol ve yüzüm çok cılız gözüküyor bacaklarıma göre çok orantısız ve kötü bir görüntü oluşuyor. Bir de kilo alsam bile bacakların şişmesinden çok korkuyorum hocam.
  • Hocam senin ilacın spor.Kilo alırsan bu kiloların çoğu göbek ve bel bölgende toplanacak çokda iyi bir görüntü olacağını sanmıyorum.Ayrıca şu nutella ile kilo alma işine hiç girme canın ister yersin o ayrı meseleme ama bunu tüketerek kilo almak istiyorsan sağlıksız olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.