Şimdi Ara

Killzone: Shadow Fall'ın Boyutu 50 GB'a Yakın (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sangokudbgt

    Yine oyunu göstermelik şişiriyor sony.. <br><br>Taş çatlasın 15gb aslında. Sırf netten indirilmesin diye yaptıkları işe bak olacak gibi değil. Microsoftu bu yüzden çok seviyorum. Adamlar rahat ve kullanıcı dostu bir kere. Resmen "Para yoksa kopya takıl canın sağolsun" diyor.


    Kaplamalar da fotosentez ile alete geldiginden 15 gb olmasi cok mantikli hatta en cok 10'dur evet karar verdim sen cok haklisin. :D
  • 1 hafta ps4 açık olsa anca iner .
  • 50 GB lık bir oyunun kutulu olarak alıp ileride takas ya da satmak varken PSN den satın alanın aklına şaşarım...
  • Ben indirme sorunundan ziyade "oyunun boyutu bu kadar yüksekse demek ki içeriği de o kadar zengin" diye düşündüm. Bilmem katılır mısınız..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Nasıl mı GTA 5'de daha fazla yer kaplar. Devasa boyutta yüksek çözünürlüklü dokular, gerçek 1080p ara sahneler ile kaplar. Uncharted 3'ün sadece sinematikleri 13GB tutmuştu ki videolar 720p formatındaydı, 1080p düşünün birde onu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xbox One

    50 GB lık bir oyunun kutulu olarak alıp ileride takas ya da satmak varken PSN den satın alanın aklına şaşarım...


    Aynen katılıyorum... Hem boyut konusundan dolayı bu şekilde düşünmek lazım.
    Hemde '' Kutulu '' oyun almanın zevki bir başkadır... 50 Gb'lık dosyayı PSN den adam akıllı çekmek için minimum 32 Mbit net lazım. PSN den bu oyunu alacak kadar salak yoktur heralde.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Xbox One adlı arkadaşa ilk kez katılıyorum.
  • roma 2 nin bile 8.5 GB olduğu şu devirde yeni nesil diye 50 GB olduğunu sanan zihniyetler. Sony senelerdir yaptığı bir şey zaten bu. Haberi olmayan da öğrensin. Korsanın önüne geçmenin en ideal yolu tabi ki insanları kutulu satışlara yönlendirmek. Torentnden indiricek adam bile 50 GB görünce acaba orjinal kutulumu alsam diye düşünür ama sony i tanrı yapan genç beyinler bunu senelerdir düşünememiş. Oyun yeni nesil o yüzden 50 gb hıhı. yeni nesil görmesek :S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Çizgisel bir oyun nasıl açık dünya gta 5 ten ve mgs5 ten daha fazla yer kapşayabilir?


    söyle olur gta 5 konsollara göre hazirlanmis olan halin de hersey cihazin kaldirabilecegi oran da yani kaplama sayisi az ya da daha dusuk kalite de cözunurlukte kaplama, karakterlerde ki dusuk poligon sayisi vs daha bir suru detay arti varsa sikistirilim ögler falan...

    Simdi killzone single player modu e3'te gösterdikleri görsellikteyse zaten fena bir kaplama cennetine sahip olmali. sen sadece bir hava turu attiracagim diye kocaman sehir modellersen tabi ki oyunun tuttugu yer artacaktir. Ayrica yeni killzone cok cizgisel bir koridor shooter degil diye hatirliyorum. mgs5 kac gb onu duymadim ama mgs cok hizli akan bir oyun degil bir fps degil. ayni mekan da daha fazla zaman geciriyorsun.




  • IYI IYI "KORSAN"´A BIRE BIR ,BIRILERI SOGUK SU ICEBILIR.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bir mucize olur da ayın 1 i direk o gün oyunu indirirseniz geri kalan 29-30 gün zaten yavaş olan interneti daha da yavaş kullanırsınız :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 50 gb lik boyuta yakin olacak ilk oyun deglki bi gow3 bile 40 gb ti biraz ps3 oyunlarinin boyutunu arastirirsaniz gorursunuz.Sanki ps3 te 10 gb lik oyunlar vardi bi uncharted bile 30 gb en az psn de indirme listesindende bakabilirsiniz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ttnet kurnazlığına bak 200 tl ver akk kaldıralım diyorlar kavat bi şirket yemin ediyorum başbakana mektup yazıcam yemin ediyorum

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Niye 50gb diye sorsanız gelecek cevap basit. Arasahneler için script yazmak yerine bol bol fullhd video koyduk olur. Herzaman aynı şey videolar bi ton yer kaplıyor.
  • Olum download seçenekleri arasında Singleplayer ve Multiplayer kısmını koyucaklar mıydı bunlar? He çünkü millet direk MP'ye dalmak istiyicek te, o da 50 GB'nin en fazla 20 GB'sini kaplar diye düşünüyorum, oldu olucak 25 GB olsun.
  • Kutulu olarak almak her acidan daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ara sahneler 40 gb falandır

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Koca Vekta gezegeni çizmişler o kadar boyut normal :D
  • KZ SF de çok farklı mekanlar yer kaplaması normal. Her bölümde ayrı bir atmosfer. Ayrıca hep gameplay gösterdiler hiç video yoktu.
  • Oyunlardaki boyut artışının ps4 ün kendisine özel oyunlarıyla sınırlı kalmayacağını düşünüyorum. Xbox1 in de bluray diske geçmesiyle birlikte yeni nesilde üçüncü parti oyun geliştiricilerin oyunlarında da boyutların hissedilebilir oranda artacağını, bununda daha iyi görseller ve kaplamalar ile oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyacaktır. Ülkemizdeki İnternet hızlarının yetersizliği, kota ve kullanıcı dostu olmayan uygulamalar yüzünden kutulu satışlar bu nesilde de ülkemizde önemini koruyacaktır.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.